Schimba stilul și adaugă personalitate cu beton stampilat

Corbeanca - Ilfov

JOS

Corbeanca - Ilfov

Schimba stilul și adaugă personalitate cu beton stampilat

Betonul tipărit este pe piață de mai mult de 30 ani, dar este astăzi când este cel mai la modă datorită unei game largi de culori și texturi, care permit realizarea pardoselilor decorative rezistente, colorate și durabile. Betonul imprimat este rezistent la apă. Pe de alta parte, rezistă atacului acizilor și petelor de grăsime și ulei, în plus, poate fi utilizat în zone cu trafic intens.

Toți acești factori, adăugați la o întreținere minimă, aproape zero, fac din betonul tipărit sau amprentat o dorință în grădinile noastre, lăsând deoparte trotuarele tradiționale .

beton tipărit în Corbeanca, Ilfov

Stanțarea poate imita pietrele de pavaj, piatră, țiglă, lemn etc. fiind antiderapant. Betonul tipărit oferă un rezultat excelent în zona piscinei. Cheia acestei pardoseli tipărite este stratul de suprafață întărit și colorat, care este deja preparată din fabrică.

Desi este rezistent la soluțiile acide sau caustice, acestea trebuiesc evitate în măsura in care este posibil pe suprafața finisata. În aer liber nu are nevoie de întreținere, dar cu toate acestea, aspectul betonului ștanțat poate fi îmbunătățit prin curățare și resigilare la fiecare doi sau trei ani.

beton tipărit in Corbeanca, Ilfov

Idei pentru pardoseli din lemn cu beton ștanțat

Uni dintre clienții pe care i-am avut în Popești-Leordeni, Ilfov au căutat avantajele estetice ale pardoselilor din lemn, dar nu le-au folosit din cauza dezavantajelor. Este un material mai scump și mai puțin rezistent. Iata câteva idei pe care le putem pune în practica cu rezultate excelente.

  • Puteți obține rezultate foarte bune imitând spre exemplu tecul. Nu vă limitați doar la cele mai clasice, cum ar fi lemnul tipic maro deschis. Aveți o mare varietate de posibilități.
  • Creați o atmosferă de lux în orice bucătărie. Este chiar recomandabil pentru blat-urile de bucătărie .
  • Este un material ideal pentru spații deschise precum garaje, coridoare, holuri, centre de joc și parcuri.
  • Betonul ștanțat cu efect de lemn este ideal pentru decorarea marginilor unei piscine sau a unei căzi cu hidromasaj.
  • Îl puteți folosi și pe pereți, oferind soluții estetice foarte plăcute atât în ​​interior, cât și în exterior.
  • Ideal dacă doriți să creați o grădină în stil Zen. Lemnul din exterior tinde să se deterioreze mai ușor, cu toate acestea, betonul tipărit este mai rezistent la schimbările de temperatură și la orice condiții meteorologice nefavorabile.
  • Beton tipărit pentru placarea stâlpilor care imită grinzile de lemn. O resursă utilizată pentru scări atât în ​​stil rustic.
  • Decorați o scară cu beton ștanțat cu efect de lemn. Nu uitați că are un mare avantaj caracteristicile sale antiderapante.

Cere pret fara compromisuri

Suna-ne la: (+40) 761 350 488 si cere pret gratis si fara nici un compromis.

3
tari in care lucram
14
persoane in echipa
17
ani de experienta

Contacteaza-ne

Contacteaza cu noi daca ai nevoie de mai multe informaii. Obtine un pret personalizat fara compromisuri.

Unde ne gasesti

Avem echipe disponibile in
toate marile orase din Romania.

Gaseste-ne si aici: