Avantaje ale betonului amprentat

Otopeni - Ilfov

JOS

Otopeni - Ilfov

Avantaje ale betonului amprentat

Pană acum 15-20 de ani, betonul amprentat se folosea foarte puțin. A început folosindu-se în special în zone de exterior în special pentru pavaje, cele mai folosite terminatii și matrite fiind cele care imita piatra sau lemnul. În ziua de astăzi, exista multitudine de culori și matrite care se pot folosi pentru a acoperi cu beton amprentat atat soluri, cat și pereți.

În prezent, betonul amprentat este unul dintre materialele cele mai folosite în case si curti. Acest material, se folosește in general pentru pavaje, trotuare, diverse intrări, curți, piscine, soluri interioare, gratare de beton amprentat sau blaturi de bucatarie. Pe alta parte se poate folosi chiar și pe suprafețe verticale, pe garduri sau pereți. Otopeni, Ilfov este unul dintre orașele unde am realizar diverse lucrari, de beton amprentat.

beton amprentat decorativ in Otopeni, Ilfov

Avantaje ale betonului amprentat în comparație cu alte materiale

El hormigón impreso se ha convertido en un material imprescindible debido a sus numerosas ventajas que van más allá de sus prestaciones puramente estéticas. Por ejemplo, en muchos trabajos realizados en paredes de hormigón impreso Villajoyosa, Alicante, se ha conseguido amortiguar tanto el ruido como la humedad ya que se comporta como un perfecto aislante. Por otro lado, al poder sustituirlo por la madera, se elimina los posibles problemas de moho al no ser un material orgánico.

Betonul amprentat a început sa fie un material de nelipsit datorită avantajelor pe care le prezinta in comparatie cu alte materiale. De exemplu, în unele lucrări realizate în Otopeni, Ilfov, s-a folosit ca și izolant si s-a obtinut reducerea zgomotului si a umezeli in pereti. Pe alta parte, în anumite condiții poate fi un înlocuitor al lemnului și poate ajuta la eliminarea probelor relationate cu creșterea muschiului, ciupercilor și alte tipuri de plante nedorite, fiind un material non organic.

  • Are o gamă largă de opțiuni estetice disponibile, atât în ​​forme, cât și în culori.
  • Este un material ne-afectat de plagi sau bacterii, așa cum se întâmplă cu lemnul.
  • Oferă un nivel ridicat de personalizare. Se pot crea modele si design-uri unice pentru fiecare client, folosind betonul amprentat. Acest lucru l-am subliniat multor clienți în Otopeni, Ilfov.
  • În casele cu încălzire prin pardoseală, s-a demonstrat că betonul amprentat sau ștanțat conduce căldura mai uniform. Este un material care se comportă foarte bine ca izolator termic.
  • Pe lângă faptul că este un material mai economic, trebuie sa ne gândim că, fiind mai ușor de aplicat și reducând timpul de execuție, bugetul global va fi, de asemenea, redus. Fără a uita ca durabilitatea acestuia este de multe ori superioara altor materiale.
  • Are proprietăți acustice excelente, oferind un nivel ridicat de izolație.
  • Este un material care nu este afectat de foc, comparativ cu alte materiale naturale, cum ar fi spre exemplu: lemnul.
  • Ușor de instalat și antrenat în aceeași masura. Oferind o mai mare flexibilitate a designului pe care dorim să-l realizăm.
beton amprentat decorativ in Otopeni, Ilfov

Beton amprentat sau imprimat ca material decorativ.

După cum am menționat la început, betonul este cel mai utilizat material în construcții. Fără aceasta, ar fi imposibil să se construiască atat de mult. Însă folosirea betonului ca si material decorativ este relativ nouă și în continua creștere. Betonul stampilat este un material rezistent care oferă avantaje estetice unice. Din acest motiv, este folosit din ce în ce mai mult pentru decorarea grădinilor, curților, fațadelor interioare sau exterioare. Fiind unul dintre cele mai utilizate materiale în decorarea industrială sau minimalistă.

Betonul stampilat este o idee rustica și în același timp modernă de unificare a spațiilor datorită faptului că poate imita perfect diferite structuri și materiale. Poate fi de asemenea folosit în combinație cu alte materiale. În plus, oferă întotdeauna un impact vizual pozitiv, greu de egalat.

Cere pret fara compromisuri

Suna-ne la: (+40) 761 350 488 si cere pret gratis si fara nici un compromis.

3
tari in care lucram
14
persoane in echipa
17
ani de experienta

Contacteaza-ne

Contacteaza cu noi daca ai nevoie de mai multe informaii. Obtine un pret personalizat fara compromisuri.

Unde ne gasesti

Avem echipe disponibile in
toate marile orase din Romania.

Gaseste-ne si aici: