Avantajele betonului ștanțat vertical

Periș - Ilfov

JOS

Periș - Ilfov

Avantajele betonului ștanțat vertical

Betonul amprentat vertical are proprietăți excelente, deși avantaje de remarcat sunt sunt prețul redus și durabilitatea.

Mulți dintre clienții noștri din Periș, Ilfov au ales folosirea de betonului amprentat pentru renovarea fațadelor. Acesta este una dintre cele mai interesante variante de beton ștanțat și adesea ales pentru a impermeabiliza anumite zone care suferă de umezeala.

Ce este betonul ștanțat vertical

Betonul ștanțat vertical este rezultatul aplicării acestui material atât pe suprafețele verticale exterioare, cât și pe cele interioare, oferind noi soluții. Nu uitați că există o gamă largă de forme, modele și culori. Am efectuat lucrări în Periș, Ilfov fațadele casei, în sufragerie și dormitoare cu rezultate foarte bune. Clienții noștri au avut ocazia să-și proiecteze propriile idei.

beton decorativ imprimat în Periș, Ilfov

La fel ca betonul imprimat care se toarnă la nivelul solului, betonul verticalul este realizat folosind pigmenți, rășini și mortare care oferă o durabilitate superioara. Este întotdeauna important ca lucrarea să fie efectuată de un specialiști cu experiență. Dacă betonul amprentat nu este pregătit bine, în timp își por face apariția crăpăturile, decolorarea, mucegaiul sau chiar spargerea acestuia.

Avantajele betonului ștanțat vertical

Vom enumera câteva dintre multele avantaje tehnice ale aplicării betonului ștanțat vertical. Puteți imita orice tip de material, puteți obține un stil rustic de piatră sau cărămidă erodată, cu un buget mult mai mic. În plus, puteți face orice design pe care îl aveți în minte. Dar, după cum am menționat, câteva dintre principalele avantaje care va pot fi de folos pentru a alege betonul amprentat pentru fațade, ziduri și pereți.

  • Rezistență . Pereții verticali de beton ștanțat oferă o mare rezistență la exterior. Pe lângă rezistenta, trebuie luat in calcul că este și unul dintre cele mai ieftine materiale de pe piață.
  • Versatilitate . Există nenumărate aplicații datorită matrițelor și culorilor care pot fi chiar aplicate. Practic nu există limite în măsura în care nu depășește grosimea recomandată. Puteți obține un aspect rustic și modern.
  • Foarte economic . Pe lângă faptul că este mult mai ieftin decât orice material natural, acesta oferă o durabilitate excelentă. De exemplu, am efectuat lucrări în Periș, Ilfov, cu imitație verticală de beton a lemnului în zone în care amplasarea acestui tip de material ar fi de neconceput. Lemnul natural este un produs foarte delicat la contactul cu apa. De asemenea, betonul amprentat, este foarte ușor de curățat și întreținut.
  • Impermeabilizare excelentă. Ajută la scurgerea umezelii care poate termina prin deteriorarea peretelui. Acesta va proteja peretele de orice vreme nefavorabilă.
  • Este foarte rezistent la razele ultraviolete. Nu se deteriorează atât de ușor datorită finisajelor care i se aplică ca rășinile care, pe lângă faptul că îi conferă strălucire, se comportă ca un strat izolator.
beton decorativ imprimat în Periș, Ilfov

Cere pret fara compromisuri

Suna-ne la: (+40) 761 350 488 si cere pret gratis si fara nici un compromis.

3
tari in care lucram
14
persoane in echipa
17
ani de experienta

Contacteaza-ne

Contacteaza cu noi daca ai nevoie de mai multe informaii. Obtine un pret personalizat fara compromisuri.

Unde ne gasesti

Avem echipe disponibile in
toate marile orase din Romania.

Gaseste-ne si aici: