Avantajele rășinii de protecție pentru beton ștanțat

Cornetu - Ilfov

JOS

Cornetu - Ilfov

Avantajele rășinii de protecție pentru beton ștanțat

Caracteristica de bază care face din rășina de protecție pentru betonul ștanțat unul dintre cele mai utilizate elemente pentru protecția pavajelor decorative este elasticitatea acesteia. Din acest motiv, este esențial în zone cu astfel de condiții meteorologice nefavorabile în anumite perioade ale anului, cum ar fi Cornetu, Ilfov .

Care este rășina de protecție pentru pardoselile din beton? Este o rășină acrilică termoplastică cu o vâscozitate foarte scăzută, care oferă uscare rapidă și rezistență bună. Se folosește ca strat protector pe pardoselile din beton. Funcția sa principală este de a îmbunătăți contracția suprafeței care este tratată.

În Cornetu, Ilfov , una dintre comunele în care am realizat proiecte decorative de pardoseli amprentare de mai multe ori, această rășina acrilică este utilizată pe scară largă datorită următoarelor caracteristici unice.

beton decorativ imprimat în Cornetu, Ilfov

Finisaje obținute datorită rășinii de protecție în proiectele publice și private din comuna Cornetu, Ilfov . Prin laminare sau pulverizare mecanică.

  1. Realizăm o acoperire excelentă pe pardoselile din beton. Se obține un lac uniform.
  2. S-a obținut un finisaj foarte dur cu elasticitate.
  3. Finalizăm proiectele cu un finisaj lucios și incolor pe pardoseala decorativă.

Unde și cum poate fi aplicată rășina de protecție?

Rășina de protecție este potrivită în special pentru suprafețele de beton ștanțat. Poate fi aplicat atât incolor, cât și cu culori. Pentru realizarea grundului, suprafața trebuie să fie uscată și fără umiditate. Pregătirea solului este esențială pentru a obține efectele dorite. În multe ocazii când părțile umede sunt lăsate, acestea pot provoca eflorescențe albe și pot strica toate lucrările.

Este, de asemenea, foarte important să efectuați lucrările în momente în care nu este foarte rece, dar nici foarte cald. In aceasi măsura podeaua trebuie să fie lipsită de grăsimi, praf, particule libere, mucegai etc. În ceea ce privește sticla in care este ambalata rășina de protecție, aceasta trebuie agitată înainte de utilizare. Dacă podeaua este prea deteriorată, este mai bine să îndepărtați complet materialul, să faceți o suprafață nouă și să aplicați rășina. Amintiți-vă că pe suprafețe noi trebuie să aplicați cel puțin două straturi fără a dilua substanța.

Rețineți că aplicarea rășinii de protecție trebuie efectuată în următoarele proporții:

beton decorativ imprimat în Cornetu, Ilfov
  1. Un litru de rășină de protecție pentru 10 m2
  2. Temperatură adecvată pentru aplicare între 10º și 30º.
  3. Suprafața de beton ștanțat trebuie să aibă mai puțin de 20% umiditate.
  4. Instrumentele adecvate pentru aplicarea sa sunt pensula / rola sau pulverizatorul mecanic.

Câteva sfaturi de bază pentru aplicarea rășinii

  1. Aplicați un strat complet pe toată suprafața și un al doilea strat pe zonele cele mai defecte pentru rezultate optime.
  2. Nu este recomandabil să aplicați straturi prea groase pe suprafețe pentru a fi reparate. Prin întârzierea uscării, nu se vor obține cele mai bune rezultate.
  3. Rășinile de protecție, odată instalate cu rezultate optime, sunt foarte ușor de întreținut, aplicând pur și simplu un strat ușor, mai ales atunci când începe să piardă strălucire.

Cere pret fara compromisuri

Suna-ne la: (+40) 761 350 488 si cere pret gratis si fara nici un compromis.

3
tari in care lucram
14
persoane in echipa
17
ani de experienta

Contacteaza-ne

Contacteaza cu noi daca ai nevoie de mai multe informaii. Obtine un pret personalizat fara compromisuri.