Beton amprentat în interior și exterior

Ciorogârla - Ilfov

JOS

Ciorogârla - Ilfov

Beton amprentat în interior și exterior

Betonul tipărit este considerat în ultimii ani încă un element pentru decorarea interioară și exterioară, fiind utilizat atât pentru pardoseli decorative , cât și pentru pereți din beton tipărit . Este, fără îndoială, una dintre cele mai populare tehnici decorative, datorită marilor posibilități pe care le oferă texturii și culorilor care realizează aplicații rezistente și durabile. Este un exemplu din ce în ce mai întâlnit în orașe și comune precum Ciorogârla, Ilfov. Utilizat pe scară largă în designul minimalist care se remarcă prin absența ornamentelor și culorilor inutile, lucru foarte avantajos, deoarece aplicarea betonului tipărit este continuă.

Se aplică prin împrăștierea și nivelarea betonului proaspăt care este de obicei îmbogățit cu diferite tipuri de fibre din sticlă, oțel, polipropilenă, plasă din oțel la care se adaugă și un strat de întărire, precum și culoare, datorită faptului că include baze de slice, cimentări, rășini și pigmenți. Pe de alta parte se poate aplica și un lichid anti-aderent care vă permite să creați orice ștanțare. Ceva care face posibilă imitarea perfectă a oricărui material, adaptându-se estetic la orice mediu. Din acest motiv, putem obține finisaje asemănătoare cu un pavaj din gresie, piatră, faianță, lemn, ceramică etc.

beton decorativ amprentat în Ciorogârla, Ilfov

Din experiența noastră în munca pe care am desfășurat-o în Ciorogârla, Ilfov putem spune că, cu pavaje decorative și pereți de beton ștanțat, oferă finisaje foarte moderne fiind un material foarte rezistent și foarte ușor de întreținut care se combină perfect cu lemnul, cărămida sau piatra. Viziunea neutră oferită de acest material îi face pe mulți designeri să aleagă aceste tipuri de pavaje decorative din beton amprentat pentru orice spațiu din casă, dormitor, living, baie, bucătărie etc. Prin urmare, vă putem oferi diferite idei pentru a vă inspira dacă sunteți interesat de utilizarea betonului în decorarea interioară. Mai presus de toate, acest material este foarte apreciat deoarece, atunci când este aplicat, nu prezintă fisuri sau spărturi și oferă o grosime care poate fi fixată bine în orice material.

  • Unul dintre cele mai utilizate elemente pentru pardoseli decorative este betonul lustruit. Se realizează pur și simplu printr-un proces mecanic folosind o mașină de șlefuit cu șlefuitor de diamante. Partea interesanta a acestui proces este că oferă o suprafață continuă, bogată în diferite forme și tonuri minerale, care pot da un design deosebit podelei din casa noastră.
  • Dacă avem o grădină, o terasa sau o piscină, betonul ștanțat poate fi aliatul nostru perfect. Aceasta este folosit in parcuri , trotuare și chiar ziduri . De fapt, pereții de beton ștanțat sunt în prezent văzuți din ce în ce mai mult în orașe și comune precum Ciorogârla, Ilfov , dar sunt folosiți și în pereții interiori. În ambele cazuri, finisajele pot fi foarte atractive. pe de alta parte se pot crea margini curbate pentru copaci sau zone de piscină.
  • Poate fi o opțiune bună pentru renovarea sau reabilitarea oricărei case fără a fi nevoie să efectuați mari lucrări, deoarece aplicarea sa este foarte ușoară. Veți avea podele durabile, deoarece acest material este rezistent la abraziune, acizi, grăsimi etc.
  • Poate fi folosit pentru alea de intrare al unei curți, ferme atât în interior cât și în exterior. Trebuie menționat faptul că această zonă a casei este cea care suferă de obicei cel mai mult și betonul ștanțat poate fi o soluție bună datorită durabilității sale și a puținei întrețineri de care are nevoie. De asemenea, puteți face orice design vă puteți imagina. Deși este întotdeauna recomandabil să folosiți culori plăcute și simple .
  • Este o opțiune bună pentru realizarea îmbinărilor care pot conecta spațiile exterioare și interioare pentru a da aspectul de continuitate. De exemplu, puteți imita podeaua din curtea dvs. adiacentă a grădinii, creând o pasarelă din beton ștanțat care imită același model.
beton decorativ amprentat în Ciorogârla, Ilfov

Cere pret fara compromisuri

Suna-ne la: (+40) 761 350 488 si cere pret gratis si fara nici un compromis.

3
tari in care lucram
14
persoane in echipa
17
ani de experienta

Contacteaza-ne

Contacteaza cu noi daca ai nevoie de mai multe informaii. Obtine un pret personalizat fara compromisuri.

Unde ne gasesti

Avem echipe disponibile in
toate marile orase din Romania.

Gaseste-ne si aici: