Beton amprentat in decorațiuni de interior și exterior

Voluntari - Ilfov

JOS

Voluntari - Ilfov

Beton amprentat in decorațiuni de interior și exterior

Noile progrese existente în domeniul betonului amprentat au făcut posibil ca acesta să fie din ce în ce mai solicitat atât pentru decorarea interioară, cât și pentru cea exterioară. În orașe precum Voluntari, Ilfov , am avut ocazia să punem în practică cunoștințele și experiența noastră în această privință. În acest articol dorim să vă apropiem de lumea betonului ștanțat și de semnificația acestuia în decorare.

beton decorativ imprimat în Voluntari, Ilfov

Imprimarea folosind matrite, aplicate pe suprafața betonului a evoluat atât de mult încât astăzi permite sute de finisaje diferite. Se folosește, atât în ​​pardoseli, cât și în pereți de beton amprentat . În lucrări de decorare specifice din Voluntari, Ilfov , am realizat proiecte de diferite tipuri. Betonul ștanțat este foarte de ușor de manevrat încât poate imita orice material nobil care poate fi utilizat în decorațiuni precum piatră, lemn, pavaj, gresie, etc. Deasemenea avem avantajul de a realiza proiecte mult mai ieftine și, în majoritatea cazurilor, mai rezistente.

Pentru toate aceste calități, atât în ​​pardoseli, cât și în pereți, suprafețele de beton ștanțat sunt o opțiune foarte căutată atât de arhitecți, cât și de decoratori. În cazul nostru, așa cum am mai spus, am realizat numeroase proiecte în Voluntari, Ilfov , de diferite tipuri. Am avut ocazia de a realiza lucrări atat in stiluri minimaliste si moderne cat si rustice sau cu aspect invechit.

Avantajele oferite de betonul ștanțat în decorare:

  • Este un sistem de decorare foarte economic. Acest lucru, printre altele, a permis ca betonul ștanțat să fie văzut ca un element decorativ și de construcție de nivel superior.
  • Puteți obține tot felul de reliefuri și texturi atât pe podele, cât și pe pereți de beton imprimați. Acest lucru permite ca de-a lungul acestor ani, si datorita creșteri cererilor pentru acest tip de material, arhitecții și decoratorii sunt capabili atat să inoveze, precum sa și ofere noi posibilități, finisaje și design-uri.
  • Este un material ușor de adaptat la orice proiect. Acest lucru a permis să se personalizeze din ce in ce mai mult la cererea clienților. Aceasta se datorează versatilitatii si adaptării la orce tip de suprafata, atat verticala cat si orizontală.
  • Există o mare varietate de matrițe. Există matrițe noi și inovatoare pe piață pentru a crea tot felul de forme în beton. Acest lucru adaugă un plus in favoarea betonului amprentat pentru orice proiect de decorare.
  • Noile tehnici de finisare a betonului ștanțat permit iluminarea suprafețelor, în special a podelelor, noaptea, creând efecte foarte interesante.
  • Foarte ușor și rapid de instalat. Acest lucru îi ajută pe majoritatea clienților să aleagă acest tip de material. Mai presus de toate, permite finalizarea rapidă a proiectelor într-o societate timpul este din ce in ce mai important.
beton decorativ imprimat în Voluntari, Ilfov

Cere pret fara compromisuri

Suna-ne la: (+40) 761 350 488 si cere pret gratis si fara nici un compromis.

3
tari in care lucram
14
persoane in echipa
17
ani de experienta

Contacteaza-ne

Contacteaza cu noi daca ai nevoie de mai multe informaii. Obtine un pret personalizat fara compromisuri.

Unde ne gasesti

Avem echipe disponibile in
toate marile orase din Romania.

Gaseste-ne si aici: