Beton imprimat în piscine

Berceni - Ilfov

JOS

Berceni - Ilfov

Beton imprimat în piscine

Când planificați lucrările și finisajele unei piscine , este firesc să apară multe îndoieli, mai ales dacă nu dorim să depășim bugetul. În Berceni, Ilfov, am efectuat lucrări de beton amprentat pentru pardoseli, cu rezultate optime și bugete foarte modeste.

Există multe tipuri de materiale decorative pentru pardoseli folosite în jurul piscinei, din lemn, ardezie, calcar, marmură etc. Dar, fără îndoială, una dintre cele mai bune opțiuni în ceea ce privește finisajul și bugetul său sunt podelele din beton așa cum vom vedea. O opțiune foarte reușită în locuri cu vreme nefavorabilă precum Berceni, Ilfov.

Ce tehnică trebuie utilizată pentru a instala pardoseli de beton în jurul piscinelor?

Experiența noastră în diferite proiecte pe care le-am dezvoltat în diferite zone de vile cu piscine din Berceni, Ilfov , ne-au făcut să credem că așa-numitul beton tipărit este cea mai bună opțiune . Este o tehnologie care folosește diferite matrițe pentru a imprima formele dorite care vor fi apoi întărite și colorate pentru a imita materialul dorit. De fapt, vorbim despre pardoseala decorativă în starea sa cea mai plastică.

beton decorativ imprimat în

Această tehnică de pavaj continuu permite oricărei texturi și culori să poată imita piatră, pavaj, ardezie, pietriș etc. Cu rezultate cu adevărat incredibile. Un material care poate fi foarte flexibil față de orice idee pe care dorim să o realizăm.

Alte aplicații ale betonului ștanțat.

Acest tip de mortar tipărit continuu oferă, de asemenea, rezultate bune pe fațade, cu avantajul nu numai de a îmbunătăți bugetul, ci și de a obține rezultate durabile, Cu care ne asigurăm și investiția.

Avantajele betonului ștanțat în piscine

Există multe avantaje care îi fac pe tot mai mulți arhitecți, designeri și constructori să aleagă beton ștanțat pentru a termina împrejurimile piscinei.

  • Sunt suprafețe ideale pentru piscine datorită durabilității și rezistenței lor. Pornind de la un sistem care începe cu instalarea betonului proaspăt ștanțat, putem dezvolta o suprafață continuă și estetică cu durabilitate ridicată.
  • Este un material foarte ieftin. Betonul utilizat în bazine este cea mai bună opțiune pentru piscină din punct de vedere al bugetului comparativ cu orice alt material utilizat.
  • Pardoseala decorativă are caracteristici care permit realizarea unor modele atractive limitate doar de imaginație. Deoarece nu există nimic care să nu vă permită să creați textura, modelele sau tonurile dorite.
  • În special în piscine este o opțiune bună deoarece pot fi dezvoltate pavaje decorative din beton cu texturi care permit formarea unei suprafețe antiderapante.
  • Dacă sunt utilizate pe trepte în jurul piscinei și în grădină, se pot face combinații care pot depăși orice rezultat cu un alt tip de material, deoarece este un material foarte flexibil.
beton decorativ imprimat în Berceni, Ilfov

Cere pret fara compromisuri

Suna-ne la: (+40) 761 350 488 si cere pret gratis si fara nici un compromis.

3
tari in care lucram
14
persoane in echipa
17
ani de experienta

Contacteaza-ne

Contacteaza cu noi daca ai nevoie de mai multe informaii. Obtine un pret personalizat fara compromisuri.

Unde ne gasesti

Avem echipe disponibile in
toate marile orase din Romania.

Gaseste-ne si aici: