De ce se folosește beton ștanțat pentru interior

Dobroieşti - Ilfov

JOS

Dobroieşti - Ilfov

De ce se folosește beton ștanțat pentru interior

Toate progresele realizate în ultima perioadă au făcut din betonul ștanțat o opțiune bună și pentru utilizarea în interior. În orașe precum Dobroieşti, Ilfov am derulat proiecte de pardoseli decorative din beton tipărit pentru interioare cu rezultate foarte bune. Nu uitați că betonul ștanțat poate fi utilizat atât pe orizontală, cât și pe verticală, oferind aceleași beneficii.

beton decorativ imprimat în Dobroieşti, Ilfov

Sfaturi de bază atunci când alegeți beton ștanțat interior

  1. betonul ștanțat în interior, este ideal pentru spații deschise. Este utilizat pe scară largă pentru pardoselile decorative interioare care imită lemnul. Deși trebuie avut în vedere faptul că acest tip de material nu este recomandabil la etajul superior, deoarece este un material care poate cauza supraîncărcări. Acest lucru a fost luat în calcul în proiectele finalizate în orașe precum Dobroieşti, Ilfov , în special în magazine si spatii comerciale, baruri sau restaurante.
  2. betonul ștanțat este un material ideal pentru industria alimentară sau pentru orice centru de sănătate, deoarece oferă o suprafață foarte ușor de curățat. Deși pentru aceasta trebuie să optați pentru pardoseli decorative netede sau lustruite. Suprafețe fără pori sau cavități în care praful sau murdăria tinde să se depună.
  3. Cele mai recomandate culori pentru a folosi pentru beton ștanțat pentru interior sunt cele mai neutre. Cu excepția cazului în care există specificații specifice care ne fac să optăm pentru alte culori, de exemplu în camerele copiilor. Am realizat lucrări de decorare cu beton tipărit în Dobroieşti, Ilfov pentru case rustice unde am folosit beton colorat pentru a imita plăcile vechi.
  4. Pereții pot fi, de asemenea, spații pentru a profita și a utiliza beton imprimat pentru a decora. Poate fi o modalitate bună de a continua decorarea interiorului.
beton decorativ imprimat în Dobroieşti, Ilfov

După aceste sfaturi, veți avea cu siguranță și mai clar cum se poate folosi betonul ștanțat pentru a decora. Cu toate acestea, iată câteva avantaje ale folosiri acestui tip de beton:

  1. Flexibilitate și varietate pentru realizarea oricărui proiect . Este un material care permite alegerea diferitelor modele. Se pot folosi zeci de culori, texturi și forme.
  2. Este un material ușor de întreținut și curățat .
  3. Utilizarea betonului ștanțat în decorarea interioară poate aduce un plus de valoare proprietății dvs. O zona a casei cu beton ștanțat oferă un plus de eleganță.
  4. Este un material foarte rezistent și foarte durabil. Nu uitați că orice proiect cu beton ștanțat va fi întotdeauna substanțial mai ieftin în raport cu materialul pe care doriți să-l imitați.

Cere pret fara compromisuri

Suna-ne la: (+40) 761 350 488 si cere pret gratis si fara nici un compromis.

3
tari in care lucram
14
persoane in echipa
17
ani de experienta

Contacteaza-ne

Contacteaza cu noi daca ai nevoie de mai multe informaii. Obtine un pret personalizat fara compromisuri.

Unde ne gasesti

Avem echipe disponibile in
toate marile orase din Romania.

Gaseste-ne si aici: