Beton ștanțat pentru reformarea piscinelor

Chitila - Ilfov

JOS

Chitila - Ilfov

Beton ștanțat pentru reformarea piscinelor

Una dintre multele posibilități pe care le oferă betonul amprentat este renovarea piscinelor, în loc de materiale naturale, cum ar fi piatra, care pot fi mai scumpe. În afară de valorile tehnice precum, durabilitate, impermeabilizare, finisaj antiderapant și foarte economic, oferă posibilități decorative mari, care sunt foarte apreciate. În acest articol vom oferi experiența obținută în activitatea desfășurată în Chitila, Ilfov.

Vara, renovările piscinei sunt una dintre cele mai solicitate proiecte, alături de renovarea grădinilor sau teraselor. În acest sens poate fi vorba atât de piscine comunitare sau private. Toate acestea, pentru că este una dintre zonele exterioare cel mai expusa la umiditate și soare. Piscinele sunt de obicei plasate în zone ale grădinii unde razele ultraviolete ale soarelui se resimt pe tot parcursul zilei.

beton decorativ amprentat în Chitila, Ilfov

De ce să folosiți beton imprimat pentru piscina

Una dintre caracteristicile principale pentru care este ales acest material este impermeabilitatea sa, ceva esențial pe suprafețele unde există de obicei bălți și apa în general. Deși toate posibilitățile estetice care există folosind acest material versatil sunt tot mai cunoscute și apreciate. Poate imita piatra, țiglă, ardezie și chiar lemn. În lucrările noastre de renovare a piscinei din Chitila, Ilfov, am aplicat un strat de suprafață de întărire pentru a îmbunătăți și mai mult impermeabilitatea și finisajul dorit.

Avantajele betonului tipărit în piscine

Dacă aplicăm beton ștanțat în zone precum piscina, vom avea ocazia să ne bucurăm de o zonă confortabilă, sigură și foarte rezistentă. Este nevoie de o întreținere minima și puteți chiar să recreați finisaje imitând lemnul. Un material natural de neimaginat în zone la fel de umede ca împrejurimile unei piscine.

Zona afectata se găsește în jurul bazinului piscinei. Este foarte frecvent să apară și scurgeri care pot provoca deteriorarea suprafeței. Această problemă este eliminată total cu utilizarea betonului ștanțat.

Beton amprentat pentru piscine

Mulți dintre clienții noștri din Chitila, Ilfov, au fost plăcut surprinși când am folosit beton amprentat pentru bordurile de la piscina, datorita faptului ca nu are îmbinări și în mod normal se obțin finisaje lucioase, fiind pe deasupra o suprafață antiderapantă dacă se aplică tehnica adecvată, cu un finisaj ușor dur. Este o soluție cu finisaje estetice avangardiste și minimaliste, precum și foarte rezistentă. Betonul imprimat este, de asemenea, utilizat în grădini, terase și curți în general.

beton decorativ amprentat în Chitila, Ilfov

Operații desfășurate în mod normal pentru lucrări de beton ștanțat în piscine

  • Instalați plasă electro-sudată sau fibre de propilenă pentru a crește rezistența pavajului.
  • După nivelare, împrăștiere și netezire a betonului, se aplică întăritorul.
  • Tăieturile termo-retractabile sunt făcute pentru a evita posibilele fisuri în betonul ștanțat. Și trecem la curățarea cu apă sub presiune. În cele din urmă, se aplică rășinile.

Avem un catalog larg de matrițe, modele, pigmentare pentru a recrea orice proiect. Betonul tipărit este un material care este folosit chiar și în spa-uri.

Cere pret fara compromisuri

Suna-ne la: (+40) 761 350 488 si cere pret gratis si fara nici un compromis.

3
tari in care lucram
14
persoane in echipa
17
ani de experienta

Contacteaza-ne

Contacteaza cu noi daca ai nevoie de mai multe informaii. Obtine un pret personalizat fara compromisuri.

Unde ne gasesti

Avem echipe disponibile in
toate marile orase din Romania.

Gaseste-ne si aici: