Când trebuie întreținut betonul ștanțat

Măgurele - Ilfov

JOS

Măgurele - Ilfov

Când trebuie întreținut betonul ștanțat

Betonul tipărit poate fi utilizat atât în ​​zone rezidențiale, piscine, parcuri, grădini, ferme, centre comerciale, garaje, străzi pietonale ... cât și în interior. In general întrebarea principală nu este cum se de aplica, deoarece este un material bine cunoscut, ci mai degrabă cum se întreține. Aceasta este una dintre întrebările pe care le fac clienții noștri din Măgurele, Ilfov și din împrejurimi.

beton decorativ tipărit în Măgurele, Ilfov

De ce trebuie făcuta întreținerea betonului ștanțat

Există anumite circumstanțe care au nevoie de o întreținere mai deasa și altele nu. Cel mai important este ca încă de la început sa cautați un profesionist care sa aplice un finisaj bun în funcție de circumstanțele, pe suprafața betonului imprimat. De exemplu, pe suprafețele care sunt în aer liber, unde căldura și umiditatea pot deteriora într-o mare măsura, trebuie să fim foarte atenți la întreținerea betonului dacă nu dorim să apară o deteriorare prematură a culorii în special. In general în Măgurele, Ilfov , nu am avut mari probleme de umiditate, fiind o zona cu o umiditate normala.

Deși de multe ori betonul este un material rezistent la agenți dăunători, este întotdeauna mai bine să efectuați întreținerea ca măsură preventivă. Este un material foarte versatil care își poate îmbunătăți cu ușurință aspectul exterior, revenind la forma și culoarea originală. Pentru aceasta puteți

Când se efectuează întreținerea

Pardoselile din beton lustruit, fiind realizate din ciment, cu agregare de pigmenți, nu au mari probleme de întreținere. In general, au caracteristici mai bune decât gresia, fiind pe lângă acestea mai rezistente, și fără sa lăsam de-o parte ca se pot adaugă și îmbunătăți foarte mult cu întăritori hidroizolații. Toate acestea fac din betonul lustruit un material imbatabil și cu nenumărate avantaje.

Una dintre principalele caracteristici ale betonul tipărit este faptul ca este un material anti-alunecare, ceea ce, împreună cu întreținerea redusă, îl fac una dintre cele mai bune opțiune pentru pardoseală. Pe de alta parte curățarea trebuie făcută în mod regulat pentru a preveni pătrunderea prafului în pori, mai ales dacă vedem că rășina dispare, ceea ce se poate întâmpla la doi-trei ani de la turnarea betonului. Dar dacă aveți nevoie de o de întreținere mai deasa, puteți folosi întotdeauna o rășină pe bază de apă. Oferă mai multă rezistență, deși cu mai puțin luciu la finisaj. Fiind o opțiune pe care o oferim clienților noștri din Măgurele, Ilfov.

beton decorativ imprimat în Măgurele, Ilfov

Nu uitați că betonul amprentat va avea nevoie întotdeauna de întreținere, în special în zonele cele mai reci, deoarece ciclurile de îngheț și dezgheț îl pot strica. Un strat de rășină poate fi aplicat la fiecare doi sau trei ani, atâta timp cât nu există nici o probabilitate de ploaie care să împiedice o sigilare bună. In mod normal, așteptat aproximativ 15-20 de zile pentru a ne sigila toate locurile, pentru a fi siguri ca betonul este uscat.

Cere pret fara compromisuri

Suna-ne la: (+40) 761 350 488 si cere pret gratis si fara nici un compromis.

3
tari in care lucram
14
persoane in echipa
17
ani de experienta

Contacteaza-ne

Contacteaza cu noi daca ai nevoie de mai multe informaii. Obtine un pret personalizat fara compromisuri.

Unde ne gasesti

Avem echipe disponibile in
toate marile orase din Romania.

Gaseste-ne si aici: