Culori ale betonului ștanțat

Jilava - Ilfov

JOS

Jilava - Ilfov

Culori ale betonului ștanțat

Una dintre caracteristicile principale pentru care în zone precum Jilava , Ilfov, se folosește betonul imprimat, este flexibilitatea sa în finisaje, unde puteți alege o multitudine de culori. În acest articol vom explica puțin mai bine aceste caracteristici ale pardoselilor decorative.

În betonul ștanțat există o mare varietate de posibilități în ceea ce privește culoarea. În mod normal, mai multe culori sunt amestecate pentru a imita materialul pe care dorim să îl proiectăm pe pardoselile decorative. În cadrul diagramei de culori, experții în aceste tipuri de finisaje știu cum să aleagă culoarea relevantă. Cu toate acestea, una dintre cele mai utilizate culori în proiectele domestice este lemnul. De exemplu, am realizat multe pavaje decorative în Jilava , Ilfov, imitând parchetul care a ieșit foarte bine.

beton decorativ imprimat în Jilava, Ilfov,

Culoarea este unul dintre cele mai importante elemente pentru finisajul final. În pavajele decorative, se folosesc matrițe cu culori personalizate unde doar imaginația este un obstacolul. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că nu toate suporturile tipărite vor avea același rezultat. De exemplu, în lucrările efectuate la Jilava, Ilfov, pe trotuarele lustruite, culorile care au dat cele mai bune rezultate au fost gri, maro, verde, albastru sau roșu.

Unele considerații la alegerea culorii pentru beton ștanțat

  1. Bugetul. Culoarea este, de asemenea, foarte importantă atunci când vine vorba de buget. Gri este una dintre cele mai ieftine culori iar albastrul este una dintre cele mai scumpe, ceva ce trebuie luat în calcul cand se planifica o lucrare.
  2. Culoarea lemnului. Dacă sunteți interesat de această culoare, pentru a o obține trebuiesc amestecate mai multe culori de baza. Este de obicei una dintre cele mai scumpe culori din catalog, dar și cea care se potrivește cel mai bine.

Cum se amestecă culorile în beton ștanțat

Pentru a amesteca culorile, trebuie luate în considerare anumite proporții în raport cu betonul și pigmentarea. Pentru a obține culoarea pe care o dorim întotdeauna, desigur, este înainte ca clientul să o aleagă. Odată ce tonul dorit a fost ales, trebuie parcurși următorii pași.

beton decorativ imprimat în Jilava, Ilfov,
  1. Nisipul este de obicei amestecat cu ciment. Dar cel mai bun lucru în cazul culorii este să amesteci pigmentul cu nisipul și apoi să adaugi cimentul . Pentru a obține aceeași culoare în timpul următor, trebuie urmat din nou ghidul ales sau proporțiile pe care le-am subliniat și cântărit.
  2. Amestecați bine elementele astfel încât, masa obținuta să fie cât mai omogena posibil și astfel să nu apară pete sau bulgări.
  3. Dacă depășim tonalitatea, puteți adăuga oricând apă. Ceva care ar trebui evitat pe cât posibil dacă vrem ca lucrarea să fie cât mai perfectă. Se știe că excesul de apă poate forma eflorescență albă pe finisaj.

Cere pret fara compromisuri

Suna-ne la: (+40) 761 350 488 si cere pret gratis si fara nici un compromis.

3
tari in care lucram
14
persoane in echipa
17
ani de experienta

Contacteaza-ne

Contacteaza cu noi daca ai nevoie de mai multe informaii. Obtine un pret personalizat fara compromisuri.

Unde ne gasesti

Avem echipe disponibile in
toate marile orase din Romania.

Gaseste-ne si aici: