Cum se folosesc pardoselile decorative din beton

Moara Vlăsiei - Ilfov

JOS

Moara Vlăsiei - Ilfov

Cum se folosesc pardoselile decorative din beton

Suntem specializati în tot ceea ce privește betonul imprimat, inclusiv amplasarea, întreținerea și reparația. Lucrăm cu o gamă largă de matrițe și culori. Echipa noastră acoperă, intre altele, Moara Vlăsiei din județul Ilfov. Sună-ne și cere o ofertă fără obligații. Avem mai multe echipe care acoperă întreaga tara.

Betonul ștanțat este ideal pentru a fi utilizat în zone cu trafic intens , cum ar fi trotuare, accesul vehiculelor în general, parcuri pentru copii, rampe de garaj și, de asemenea, pentru garaje. , etc. Pe de altă parte, betonul tipărit sau lustruit este utilizat în același mod pentru zonele care nu sunt atât de obișnuite sau pentru trafic, atât în ​​interior, cât și în exterior, cum ar fi construcția pereților (numită și beton imprimat vertical), scări, grătare, garduri din beton, placări de fațade, terase, borduri de piscine etc.

.

Betonul amprentat devine o tendință datorită costului redus , durabilității și rezistenței sale, aplicării ușoare și curățării ulterioare si întreținerii minime. Cu o mare varietate de matrițe și culori, betonul tipărit îndeplinește cele mai exigente așteptări și poate fi, de asemenea, adaptat stilului rustic , modern sau stilului minimalist .

Beton tipărit în  Moara Vlăsiei, Ilfov

Echipele noastre în general și cea din Moara Vlăsiei, Ilfov în special, oferă toate aceste servicii de aplicare și întreținerea betonului tipărit , inclusiv reabilitarea și repararea pardoselilor vechi afectate de uzură. Sună-ne si cere preț fără obligații.

Cere pret fara compromisuri

Suna-ne la: (+40) 761 350 488 si cere pret gratis si fara nici un compromis.

3
tari in care lucram
14
persoane in echipa
17
ani de experienta

Contacteaza-ne

Contacteaza cu noi daca ai nevoie de mai multe informaii. Obtine un pret personalizat fara compromisuri.

Unde ne gasesti

Avem echipe disponibile in
toate marile orase din Romania.

Gaseste-ne si aici: