Cum se aplică matrițele pe betonul ștanțat vertical

Bragadiru - Ilfov

JOS

Bragadiru - Ilfov

Cum se aplică matrițele pe betonul ștanțat vertical

Betonul ștanțat vertical se aplică pe pereți (suprafețe) care permit o bună aderenta a acestuia. În general, orice suprafață o permite, chiar și cele înclinate. După obținerea grosimii corespunzătoare a mortarului la condițiile tehnice necesare pentru a obține un finisaj bun, se poate obține textura dorită. La fel ca pe suprafețele verticale de beton ștanțat. Din experiența noastră, vă putem spune că am obținut rezultate bune în toate lucrările efectuate în Bragadiru, Ilfov.

beton decorativ imprimat în Bragadiru, Ilfov

Ce este betonul ștanțat vertical

Betonul ștanțat sau tipărit vertical se încadrează în aceeași categorie de pardoseli decorative realizate la nivelul solului, orizontal. Amestecul se obține în același mod, amestecând polimeri lichizi, pigmenți, nisip și fibre elastice. O soluție ideală pentru reformarea fațadelor și a oricărui tip de interior. Mai presus de toate, dacă sunteți în căutarea unei soluții ieftine și ușor de implementat.

Condiții pentru aplicarea betonului ștanțat vertical

Această aplicație de beton ștanțat oferă aceleași beneficii. Poate fi aplicat direct și se integrează perfect într-un mod perfect. Se poate aplica atât în ​​interior, cât și în exterior. In mod normal se poate aplica o grosime de 10-20 mm. Oferind un finisaj excelent care nu are nici o legătură cu alte produse prefabricate. În mod normal, proiectele pe care le-am realizat în Bragadiru, Ilfov au fost ca o continuare a lucrărilor de beton ștanțat orizontal.

Există o gamă largă de modele, texturi și culori care pot fi aplicate, pe lângă diferite finisaje și culori care se pot chiar amesteca pentru a obține noi culori. Pe lângă matrițele standard, se pot fi aplicate și tehnici manuale. În acest fel, se realizează și efecte mai personalizate. Există o serie de avantaje care depășesc acești factori estetici. Mulți dintre clienții noștri Bragadiru, Ilfov au optat pentru betonul ștanțat vertical, cunoscând calitățile sale impermeabile. Este unul dintre cele mai recomandate materiale pentru exterior.

beton decorativ imprimat în Bragadiru, Ilfov

Matrițe de beton ștanțat verticale

Tehnica este identică cu cea efectuată pe suprafețele orizontale. Deși, așa cum am menționat clienților noștri din Bragadiru, Ilfov, există o serie de elemente care trebuiesc luate în considerare. Matrița trebuie sa fie plastică și trebuiesc folosiți agenți de eliberare pentru a evita lipirea. Acest tip de proiect este oarecum mai complicată și este necesar să se calculeze cu o mai mare precizie suprafața care poate fi terminată într-un anumit timp, pentru a acționa cât betonul este încă în bună stare. Cu toate acestea rezultatele sunt surprinzătoare.

Finisajele care sunt solicitate cel mai frecvent folosind betonul ștanțat vertical, sunt de obicei modele de decor rustic. Deși nu trebuie să uităm că există un catalog mult mai larg. Această tehnică este utilizată pentru scări și pentru alte tipuri de decorațiuni, cum ar fi cele industriale sau minimaliste. Deși în acesta din urmă, micro-cimentul se aplică de obicei mai mult. O soluție similară care se folosește mai mult în interior și a cărei principală diferență este că nu are nevoie de garnituri și grosimea sa este minimă. Este, de asemenea, o opțiune pe care o sugerăm întotdeauna tuturor clienților noștri, deoarece oferă și finisaje remarcabile.

Cere pret fara compromisuri

Suna-ne la: (+40) 761 350 488 si cere pret gratis si fara nici un compromis.

3
tari in care lucram
14
persoane in echipa
17
ani de experienta

Contacteaza-ne

Contacteaza cu noi daca ai nevoie de mai multe informaii. Obtine un pret personalizat fara compromisuri.

Unde ne gasesti

Avem echipe disponibile in
toate marile orase din Romania.

Gaseste-ne si aici: