Cum se reformează solul grădinii cu beton ștanțat

Dascălu - Ilfov

JOS

Dascălu - Ilfov

Cum se reformează solul grădinii cu beton ștanțat

Suntem caracterizați de efortul și seriozitatea noastră constantă de a oferi clienților noștri un serviciu de calitate, în tot ceea ce ține de beton imprimat și pardoseli decorative atât în ​​ Dascălu, Ilfov , cât și în împrejurimi. Lucrăm în sectorul betonului oferind o mare varietate de produse, precum beton tipărit și beton tipărit vertical , cu o infinitate de finisaje.

Betonul ștanțat sau tipărit este o opțiune excelentă care oferă clientului o serie întreagă de modele, matrițe și culori. Betonul tipărit poate imita materialele naturale precum lemnul sau cărămida și orice tip de piatră naturală, piatră de carieră sau bloc roman într-un mod foarte interesant și extraordinar. Cu o experiență de peste 10 ani, ne surprindem clienții din Dascălu, Ilfov și împrejurimile sale , atât în ​​ceea ce privește varietatea, calitatea, cât și finisajele impecabile.

Beton imprimat Dascălu, Ilfov

Popularitatea betonului tipărit este în creștere, nu numai în Dascălu, Ilfov, ci în toata Romania si chiar si Europa, datorită modernității sale și, în același timp, a efectului rustic pe care îl oferă. În același mod, betonul tipărit se remarcă prin întreținerea ușoară, rezistența și durata de viață lungă.

Pregătirea betonului amprentat include un strat protector de lac transparent care oferă rezistență la razele soarelui (împotriva decolorării) și, de asemenea, la acțiunea corozivă apei, acizi sau uleiuri. Betonul imprimat are în compoziție fibre elastice pentru protecție împotriva fisurilor și aditivi pentru a crește rezistența la ciclurile de îngheț și dezgheț. Acest sistem este o soluție excelentă pentru pavarea străzilor, trotuarelor, aleilor, garajelor, etc ..., pe o durată lungă de timp.

Beton tipărit estimare Dascălu, Ilfov

Cum se reformează solul grădinii cu beton ștanțat

Vrei să reformezi vechea podea de grădină, dar te gândești și la un finisaj estetic plăcut? Betonul poate transforma orice tip de sol rapid și la un preț mult mai ieftin, recreând orice material. Fie că este piatră naturală, piatră ceramică, lemn ....

Mulți dintre clienții din Dascălu, Ilfov, ​​unul dintre locurile în care am efectuat numeroase lucrări de renovare a grădinii, au putut vedea avantajele utilizării betonului ștanțat. Betonul tipărit a devenit una dintre cele mai utilizate soluții estetice. Poate fi aplicat pe orice suprafață, cum ar fi terase, alei, în jurul piscinelor, garaje, intrări de parcare ... etc.

De ce să alegeți beton imprimat pentru grădină

În plus față de economisire, betonul tipărit este materialul ideal acolo ​​unde există schimbări de temperatură bruste în cursul anului. În plus, este o suprafață foarte ușor de curățat și întreținut. De asemenea, oferă finisaje antimucegai, antiderapante și foarte rezistente la abraziune. Fără a uita că este un material foarte versatil care vă permite să alegeți dintr-o gamă largă de soluții și culori.

Cum se reformează podeaua grădinii

Acesta este procesul pe care îl desfășurăm în majoritatea lucrărilor efectuate în Dascălu, Ilfov. Finisajele estetice realizate sunt întărite cu întăritori și agenți de impermeabilizare, obținând de asemenea, un finisaj rezistent și foarte durabil. Este cea mai bună opțiune pentru a reînnoi orice tip de podea. Este ușor de aplicat și are caracteristici mai bune decât orice tip de pavaj. Poate fi aplicat pe orice suprafață. Poate fi turnat fără nicio pregătire prealabilă.

Este împrăștiat și nivelat, apoi se aplică un strat de întărire a suprafeței de silice, rășini, cimenturi și pigmenți. Când betonul este în starea sa plastică, se aplică antiaderentul pentru a face ștanțarea texturii dorite folosind matrițele selectate. În cele din urmă, specialistul curăță suprafața folosind apă sub presiune pentru a îndepărta orice reziduu. Apoi se aplică lacul de etanșare și culoarea. Dând ultima atingere pentru a obține efectul dorit.

beton amprentat Dascălu, Ilfov

Cere pret fara compromisuri

Suna-ne la: (+40) 761 350 488 si cere pret gratis si fara nici un compromis.

3
tari in care lucram
14
persoane in echipa
17
ani de experienta

Contacteaza-ne

Contacteaza cu noi daca ai nevoie de mai multe informaii. Obtine un pret personalizat fara compromisuri.

Unde ne gasesti

Avem echipe disponibile in
toate marile orase din Romania.

Gaseste-ne si aici: