De ce utilizarea betonului amprentat

Chiajna - Ilfov

JOS

Chiajna - Ilfov

De ce utilizarea betonului amprentat

În ceea ce privește perspectivele pe care le deschid utilizarea betonului amprentat în comunei Chiajna, Ilfov este considerat o bijuterie a arhitecturii, datorită datorita faptului ca acest material este unul dintre cele mai vechi și mai versatil. Betonul imprimat sau pavajul amprentat, este un material care joacă un rol foarte important pentru a putea proiecta cele mai exigente modele urbane și care îmbină în mod perfect stiluri moderne cu cele rustice și autohtone. Este într-adevăr elementul care poate decide dacă un proiect este sortit funcționeze și să poată oferi un anumit caracter personal păstrându-și în același timp identitatea.

beton decorativ imprimat în  Chiajna, Ilfov

Dacă priviți cu atenție în comuna Chiajna și în tot județul Ilfov, este important să alegeți un material pentru pavaj care, pe lângă crearea unui spațiu plăcut, să țină cont de durabilitatea acestuia, costul întreținerii sale sa fie economic și că pietonii nu alunecă atunci când plouă. Din fericire, betonul ștanțat poate satisface toate aceste cerințe în orice zona fără a fi nevoie să recurgă la tipicul trotuar gri plictisitor pur și simplu pentru ca acest material ne oferă o multitudine de posibilități. De aceea, în zone istorice precum Chiajna, Ilfov este esențial să se facă un urbanism mai durabil și să se schimbe peisajul fără a-i modifica esența. Datorită caracteristicilor sale, betonul amprentat poate fi folosit fără a rupe decorația originală.

După cum știm, betonul ștanțat este în prezent unul dintre cele mai utilizate materiale pentru trotuare și parcuri, în principal datorită durabilității sale. De fapt, calitatea sa este superioară oricărei plăci de ciment, rezistă la traficul continuat al pietonilor, la acizi care ar putea cădea pe el și la tot felul de uleiuri. Este, de asemenea, un material care poate rezista loviturilor fără a se rupe. Suprafața sa neporoasă nu permite să intre sau să iasă nimic, ceea ce va împiedica umplerea trotuarelor cu plante sau iarba. Nu uitați că datorită faptului că sunt instalate cu agenți de întărire,betonul amprentat este impermeabil. Acest material este foarte util în zone ploioase sau foarte călduroase, cum ar fi zona Ilfov.Se poate folosi deasemenea și este ideal în zona piscinele. Pe alta parte pentru a curăța betonul stanțat este suficient sa ul spălați cu apa.

beton decorativ imprimat în  Chiajna, Ilfov

Un alt avantaj al acestui material pentru proiectele rustice este că instalarea sa este rapidă și foarte precisă, cu o varietate infinită de forme, texturi și culori. Ceea ce înseamnă că este folosit din ce în ce mai mult în mai multe case. De fapt, se dezvoltă și se proiectează din ce în ce mai mult beton imprimat, apărând noi matrițe, forme, culori, texturi și produse speciale. Să nu uităm, de asemenea, că este rezistent la foc, ieftin și poate fi fabricat direct la fața locului.

Prețul pe care îl puteți găsi în acest tip de material poate varia în funcție de accesoriile acestuia și de alte elemente, cum ar fi textura, desenele, culorile ... etc. Deși în mod normal prețul său variază în funcție de lucrare, trebuie să avem în vedere în mod normal, companiile care vând acest material și se dedica la instalarea acestuia, sunt de obicei destul de accesibile.

Cere pret fara compromisuri

Suna-ne la: (+40) 761 350 488 si cere pret gratis si fara nici un compromis.

3
tari in care lucram
14
persoane in echipa
17
ani de experienta

Contacteaza-ne

Contacteaza cu noi daca ai nevoie de mai multe informaii. Obtine un pret personalizat fara compromisuri.

Unde ne gasesti

Avem echipe disponibile in
toate marile orase din Romania.

Gaseste-ne si aici: