Decorare cu beton ștanțat pe suprafețe verticale

Vidra - Ilfov

JOS

Vidra - Ilfov

Decorare cu beton ștanțat pe suprafețe verticale

Există multe motive pentru a folosi pereți din beton ștanțat pentru a decora suprafețele verticale. În orașe sau comune precum Vidra, Ilfov, am dezvoltat o multitudine de proiecte pentru satisfacția deplină a clienților noștri, ținând cont de următoarele avantaje și caracteristici pe care le vom detalia în acest articol.

Betonul ștanțat vertical este utilizat pentru pereți care sunt în general utilizați pentru a separa spațiile, dar cu o notă originală și perspective mai estetice. În general pereții din beton ștanțat din Vidra, Ilfov și finisajele pe care le-am realizat au avut aceeași calitate și rezistență ca și suprafețele orizontale. Toate din stiluri moderne, tradiționale sau chiar rustice. Finisaje care au funcționat foarte bine pentru a da valoare estetică caselor private, restaurantelor etc. Nu trebuie uitat că, în afară de valorile estetice pe care le poate oferi, betonul ștanțat vertical este un material foarte dur și rezistă foarte bine diferitelor condiții meteorologice. Fără sa lăsam de-o parte ca întreținerea este minima, iar proiectele sunt disponibile la un preț foarte bun în comparație cu alte materiale.

beton decorativ imprimat în Vidra, Ilfov

Fiind un material atât de rezistent și ieftin, l-am folosit în diferite proiecte din Vidra, Ilfov . Nu numai pe fațade, ci și pe scări, tot felul de pereți, ziduri, atât interiori, cât și exteriori. Betonul ștanțat vertical are următoarele avantaje față de alte materiale și chiar betonul pentru pardoseli:

  1. Poate fi realizat combinații infinite și forme variate, precum și texturi, culori ... etc.
  2. Poate fi utilizat pe orice tip de suprafață verticală.
  3. Betonul ștanțat vertical este chiar mai ușor de lucrat decât în ​​proiectele de pardoseală.
  4. Acestea sunt proiecte mai ieftine decât betonul pentru pardoseli, deoarece se folosește mai puțin mortar, iar fierul de armare nu este de obicei necesar.

Aceste caracteristici indicate fac ca betonul ștanțat vertical să fie foarte atractiv. Mai ales dacă sunt angajați profesioniști cu experiență. Și, în ciuda acestor avantaje, nu putem nega că există o serie de detalii care trebuie luate în considerare pentru finisaje perfecte și pentru a evita problemele de aderență. Cu suficientă experiență și fiind foarte atent la amestecare, aplicarea betonului ștanțat pe pereți este simplă și ușoară.

beton decorativ imprimat în Vidra, Ilfov

Nu există nicio îndoială că amestecul este elementul principal pentru a atinge finisajele și calitatea necesare pentru a încheia proiectul. De exemplu, dacă un amestec este făcut cu multă sau puțină apă, rezultatele nu vor fi cele așteptate și peretele ar trebui să fie tăiat pentru a o lua de la capăt.

În cele din urmă, importanța betonului ștanțat vertical revine decorului, deoarece garantează unicitatea proiectului. Cu acest tip de material puteți personaliza orice zonă fără ca bugetul să crească prea mult. Așa cum am indicat se pot forma o multitudine de texturi, desene, forme, dimensiuni, culori etc, având posibilitatea de a comanda un design personalizat. De asemenea, este folosit nu numai pentru a imita tot felul de materiale, ci și pentru a reproduce diferite aspecte vechi, prăfuite, aspre, netede, strălucitoare etc.

Cere pret fara compromisuri

Suna-ne la: (+40) 761 350 488 si cere pret gratis si fara nici un compromis.

3
tari in care lucram
14
persoane in echipa
17
ani de experienta

Contacteaza-ne

Contacteaza cu noi daca ai nevoie de mai multe informaii. Obtine un pret personalizat fara compromisuri.

Unde ne gasesti

Avem echipe disponibile in
toate marile orase din Romania.

Gaseste-ne si aici: