Firme de beton amprentat

Tunari - Ilfov

JOS

Tunari - Ilfov

Firme de beton amprentat

Suntem o companie dedicată betonului amprentat și pardoselilor decorative. Avem mai multe echipe și lucrăm practic Tunari, Ilfov si împrejurimi. Suntem specializați în pregătirea și turnarea betonului amprentat.

În ultimii ani, prețul betonului amprentat sau ștanțat a scăzut prețul în general. Acum este mult mai accesibil să puneți o pardoseală din beton imprimat.

Betonul , este materialul rezultat din amestecul de ciment cu piatră, pietriș, pietriș amestecat cu nisip și apă.

Cimentul , amestecat cu apă, devine o pastă modelabilă cu proprietăți aderente, care în câteva ore se întărește, transformându-se într-un material cu consistență de piatră. În plus, pentru a modifica unele dintre caracteristicile sau comportamentul său, pot fi adăugați aditivi și adaosuri, cu o mare varietate dintre aceștia: coloranți, acceleratori, fluidizatori, agenți de impermeabilizare, fibre etc.

Beton imprimat Tunari, Ilfov

Lucrând cu cimentul amestecat cu apă, încercăm să transformăm o masă de omogena într-o operă de artă sau ceea ce se numește beton amprentat sau beton ștanțat .

Betonul ștanțat este pe piață de mai mult de 30 ani, dar in ultimul timp se folosește din ce in ce mai mult datorită unei game largi de culori și texturi, care fac posibilă realizarea pardoselilor decorative rezistente, colorate și durabile .

Betonul tipărit este rezistent la apă, rezistă atacului acizilor și petelor de grăsime și ulei, în plus, poate fi utilizat în zone cu trafic intens.

Toți acești factori, adăugați la o întreținere minimă, aproape zero, fac din betonul tipărit sau ștanțat o dorință în grădinile noastre, lăsând de o parte pavaje tradiționale .

Beton tipărit Tunari, Ilfov

Cere pret fara compromisuri

Suna-ne la: (+40) 761 350 488 si cere pret gratis si fara nici un compromis.

3
tari in care lucram
14
persoane in echipa
17
ani de experienta

Contacteaza-ne

Contacteaza cu noi daca ai nevoie de mai multe informaii. Obtine un pret personalizat fara compromisuri.

Unde ne gasesti

Avem echipe disponibile in
toate marile orase din Romania.

Gaseste-ne si aici: