Idei decorative pentru suprafețe cu beton ștanțat

Pantelimon - Ilfov

JOS

Pantelimon - Ilfov

Idei decorative pentru suprafețe cu beton ștanțat

Betonul ștanțat oferă posibilități unice, oferind mii de posibilități de finisare. Există sute de forme, culori și texturi din care puteți alege. Depinde doar de preferințele clienților. Ne confruntăm cu cel mai versatil și mai util material în decor. În acest articol puteți vedea câteva dintre opțiunile și ideile decorative pe care le-am făcut în orașe precum Pantelimon, Ilfov.

Am folosit beton ștanțat în multe proiecte. În grădini, terase, balcoane, tot felul de lucrări atât de exterior cât și de interior. Putem spune că acest material oferă posibilitatea de a face upgrade la orice casă, în ciuda faptului că este unul dintre cele mai ieftine materiale.

beton decorativ imprimat în Pantelimon, Ilfov

Idei cu beton imprimat pentru diferite pavaje și pardoseli

  • Extindeți pavajul în grădina . Deși în unele dintre lucrările efectuate în Pantelimon, Ilfov, am imitat podeaua din sufragerie spre terasă și am continuat spre grădină. O soluție foarte practică și mai ieftină decât așezarea plăcilor originale.
  • Creați podele din beton ștanțat continuu . Se obține un finisaj industrial sau minimalist foarte modern. Este utilizat pe scară în mansardă sau spații deschise.
  • Imitați lemnul cu beton ștanțat . Lemnul este unul dintre materialele naturale care reușește să ofere un finisaj familiar și oferă o notă vizuală unică, dar are și multe dezavantaje. Este un material scump și nu foarte rezistent în exterior sau în camere precum bucătăria sau baia. Deși toate acestea pot fi evitate dacă optați pentru beton cu imitație de lemn.
  • Beton pentru a oferi o notă rustică . Am reușit să realizăm o multitudine de lucrări cu un finisaj rustic. O opțiune decorativă care se face chiar și în zonele urbane. De obicei, se încearcă imitarea pietrei sau ardeziei și se folosește și în interior.
  • Tehnica betonului lustruit . Această tehnică constă în crearea unei suprafețe continue fără îmbinări. Inițial a început să fie folosită în garaje sau spații comerciale mari, dar acum este folosită și ca opțiune decorativă pentru interioare. Există nenumărate modele și efecte, care pot oferi o notă foarte originală și personalizată în orice cameră.
  • Renovați bucătăriile cu beton ștanțat . În mod curios, aceasta este una dintre lucrările pe care le-am făcut cel mai mult în Pantelimon, Ilfov. Am sfătuit unii dintre clienții noștri să reformeze bucătăria aplicând beton ștanțat lustruit, sau amprentat fără îmbinări în bucătărie cu rezultate foarte bune. Deși există multe alte opțiuni precum imitarea lemnului sau orice tip de ceramică. Recomandăm chiar și aplicarea betonului ștanțat pe blat-uri.
  • Beton lustruit în alb pentru un finisaj modern de living. Deși diferitele game de culori reușesc să ofere personalizare, culoarea albă oferă de asemenea, mari posibilități estetice. Ar fi foarte interesant să-l aplicați și în dormitoare și în aer liber. Mai presus de toate, se realizează un stil total minimalist. Oferă un ambient proaspăt și luminos.
  • Mobilier din beton. O alta opțiune a betonului tipărit este realizarea de mobilier de exterior. Marii designeri îl folosesc și pentru mobilier de interior, oferind spatii în care imaginația nu are limite
beton decorativ imprimat în Pantelimon, Ilfov

Cere pret fara compromisuri

Suna-ne la: (+40) 761 350 488 si cere pret gratis si fara nici un compromis.

3
tari in care lucram
14
persoane in echipa
17
ani de experienta

Contacteaza-ne

Contacteaza cu noi daca ai nevoie de mai multe informaii. Obtine un pret personalizat fara compromisuri.

Unde ne gasesti

Avem echipe disponibile in
toate marile orase din Romania.

Gaseste-ne si aici: