Idei decorative pentru spatii din beton stantat

Balotești - Ilfov

JOS

Balotești - Ilfov

Idei decorative pentru spatii din beton stantat

Avem o echipă specializată în beton amprentat în Balotești, Ilfov . Lucrăm cu diverse modele de trotuar din beton ștanțat și pavaje de înaltă rezistență și durabilitate. Betonul imprimat este un tip de pavaj care a existat dintotdeauna, dar este foarte la modă în ultima vreme, datorită paletei sale largi de modele și culori. Poate fi adaptat atât stilurilor moderne, cât și celor rustice, imitând cu succes o varietate de tipuri de pardoseală, cum ar fi: piatră, cărămidă, granit sau lemn.

beton tipărit în Balotești, Ilfov

Pardoseala din beton imprimat este soluția ideală pentru toate tipurile de case, datorită prețului său redus, întreținerii minime și durabilității ridicate. Mai mult, betonul ștanțat sau decorativ se adaptează atât suprafețelor orizontale (căi și pardoseli de beton ștanțate , trotuare, scări, parcări și garaje), cât și suprafețelor verticale (pereți și pereți de beton ștanțat , garduri, fațade).

Toate aceste spații și zone, atât interioare, cât și exterioare, pot fi pavate cu beton tipărit sau ștampilat . Dacă aveți întrebări despre modelele și culorile care pot fi obținute, puteți suna echipa noastră specializată în beton ștanțat, de la Balotești, Ilfov , pentru mai multe detalii sau pentru un preț personalizat . Vă putem sfătui pentru a profita la maximum de spațiile dvs. pavându-le cu beton ștanțat

Cere pret fara compromisuri

Suna-ne la: (+40) 761 350 488 si cere pret gratis si fara nici un compromis.

3
tari in care lucram
14
persoane in echipa
17
ani de experienta

Contacteaza-ne

Contacteaza cu noi daca ai nevoie de mai multe informaii. Obtine un pret personalizat fara compromisuri.

Unde ne gasesti

Avem echipe disponibile in
toate marile orase din Romania.

Gaseste-ne si aici: