Idei pentru pereți de beton ștanțat

Ştefăneştii de Jos - Ilfov

JOS

Ştefăneştii de Jos - Ilfov

Idei pentru pereți de beton ștanțat

Astăzi, în locuri precum Ștefăneștii de Jos, Ilfov, betonul ștanțat, pe lângă faptul că este utilizat în sol cu ​​nenumărate aplicații, este utilizat pe scară largă si pe verticală. Cu alte cuvinte, poate fi folosit pentru a acoperi scări, pereți, garduri, poduri, clădiri, interioare, grădini etc. Se mențin deasemenea toate caracteristicile și aplicațiile pe care le au în mod normal pardoselile din beton ștanțat, ceea ce, după cum știm, este deja un mare avantaj. Pentru mulți este o soluție foarte economică, versatilă și mai ales foarte decorativă, care devine din ce în ce mai populară. Ținând cont de faptul că chiar și lucrul cu beton vertical poate fi mai ușor decât utilizarea pardoselii sau alegerea altor materiale.

Una dintre diferențele betonului ștanțat vertical este că nu va fi necesar să se utilizeze grosimi mari de beton, ale căror rezultate, pe lângă faptul că sunt foarte estetice, sunt rezistente și foarte durabile. Cu cât greutatea este mai mică, cu atât vor suferi mai puțin structurile pe care se aplicăm. Sistemul utilizat pe bază de matrițe face posibilă imitarea, de exemplu, a pietrei naturale cu avantajul de a minimiza costurile, timpii de execuție și alte inconveniente iar întreținerea sa este mult mai ușoară. Durabilitatea sa înseamnă că investiția pe termen lung este considerată o economie importantă. Acest lucru face ca betonul vertical să fie aplicat pe scară largă în locuri precum comuna Ștefăneștii de Jos, Ilfov. Fie pentru zone comerciale, complexe, poduri, bariere acustice, ziduri de susținere structurale etc. Dacă priviți cu atenție in judetul Ilfov, acest tip de material este utilizat pe scară largă și poate fi găsit oriunde.

beton decorativ imprimat în Ștefăneștii de Jos, Ilfov

Odată cu aplicarea betonului vertical, vom obține calitate și estetică în orice proiect arhitectural, având în vedere că este un material ale cărui specificații tehnice fac posibilă lucrul liber. Se poate spune că betonul vertical a revoluționat industria construcțiilor, iar arhitecții apreciază din ce în ce mai mult caracteristicile, finisajele și versatilitatea acestuia, în special pentru proiecte inovatoare și durabile. Să nu uităm că așa cum am menționat la început, un alt avantaj al utilizării betonului vertical este că vom avea nevoie de o cantitate mai mică de mortar.

Elemente de luat în considerare la realizarea unui proiect de beton vertical și greșelile de evitat.

  1. În primul rând, consultarea unui profesionist cu cunoștințe în materie, deoarece fiecare suprafața verticala poate fi speciala, fie datorită înclinației sale, a materialului cu care a fost construit, a tipurilor de utilizare sau a vremii. Dacă luăm în considerare aceste elemente, vom putea să-i menținem durabilitatea mai mult timp.
  2. Aplicarea sa este foarte simplă și rapidă, deși una dintre problemele obișnuite care pot duce la eșecul proiectului este aceea de a nu avea experiența necesară pentru a ține cont de tipul de aderență de care aveți nevoie. De multe ori lipsa de aderență sau un amestec slab realizat. Trebuie să știm dacă peretele sau zidul care trebuie tratat va avea nevoie de o fixare suplimentară.
  3. Va trebui să acordați o atenție deosebită amestecării. Amestecarea în proiecte verticale este un factor cheie pentru succesul lor. Se va ține cont de faptul că nu există lipsă sau exces de apă în amestec, pentru a nu produce finisaje inutile.

Datorită caracteristicilor betonului tipărit în pereți, există o gamă infinită de finisaje atât pentru interior cât și pentru exterior. Acest lucru îl face din ce în ce mai utilizat ca element important al decorării interioare. Diferitele tipuri de modele care există și culori înseamnă că pot exista posibilități infinite de la imitația pietrei (una dintre preferate este imitarea pietrei), lemn, pietricele sau piatră de pavaj. Cu toate acestea, vom obține un aspect foarte compact, fără a uita că putem alege, de asemenea, diferitele dimensiuni ale matrițelor ca o opțiune suplimentară.

beton decorativ imprimat în Albaceteideas beton imprimat în Ștefăneștii de Jos, Ilfov

Cere pret fara compromisuri

Suna-ne la: (+40) 761 350 488 si cere pret gratis si fara nici un compromis.

3
tari in care lucram
14
persoane in echipa
17
ani de experienta

Contacteaza-ne

Contacteaza cu noi daca ai nevoie de mai multe informaii. Obtine un pret personalizat fara compromisuri.

Unde ne gasesti

Avem echipe disponibile in
toate marile orase din Romania.

Gaseste-ne si aici: