Instrumente și unelte pentru beton ștanțat

Domnești - Ilfov

JOS

Domnești - Ilfov

Instrumente și unelte pentru beton ștanțat

Pentru a înțelege puțin mai mult conceptul de beton ștanțat în Domnești, Ilfov, este important să cunoaștem principalele unelte folosite, pe lângă matrițele care se folosesc pentru prepararea lui și despre care vom vorbi, de asemenea.

Betonul ștanțat pentru pardoseli decorative este din ce în ce mai cunoscut și acceptat, deoarece are o serie de avantaje. Din perspectiva și experiența noastră, deoarece am făcut multe lucrări de beton tipărit în Domnești, Ilfov și împrejurimile sale, putem afirma că este unul dintre cele mai recomandabile materiale, care oferă calitate, durabilitate și finisaje surprinzătoare. Avem și avantajul de a fi un material foarte versatil, putem alege finisajul care ne place cel mai mult din pavaj tradițional, lemn, ceramică etc. Fără a lasa de-o parte avantajul prețului betonului ștanțat.

beton decorativ imprimat în Domnești, Ilfov

În firma noastră suntem conștienți de faptul că pentru a oferi finisaje de calitate lucrărilor din beton amprentat în comuna Domnești, Ilfov este obligatoriu să avem instrumentele necesare și adecvate pentru fiecare dintre fazele și sarcinile proiectului. Pe lângă instrumentele de pregătire a pavajului înainte de aplicarea betonului ștanțat. Instrumentele de bază pe care le vom numi mai jos vor oferi mai multă calitate lucrării.

  • Flotorul de magneziu. Îl puteți recunoaște pentru că arată ca o placă metalică și ar trebui să aibă o lungime de aproximativ 90 până la 200 cm. De fapt, arată ca un mop uriaș. Funcția sa este de a realiza prima netezire a betonului imprimat și, pe de altă parte, deschide porii betonului, astfel încât mortarul rulant să fie ușor integrat.
  • Mistria de oțel. Este asemănător, dar cu o grosime mai mică. Funcția sa este de a finaliza introducerea rulării, astfel încât placa să capete un finisaj de calitate netedă.
  • Matrițele. Cel mai popular instrument utilizat pentru modelare poate varia prețul betonului ștanțat. Cu siguranță se poate spune că este elementul cheie al procesului.

Există o serie de factori importanți care ar putea deteriora proiectul. De exemplu, neavând în minte greutatea corectă pentru matriță, nu folosind mânerele care sunt bine ancorate de matriță, nu folosind materiile prime adecvate pentru a avea cea mai bună formă posibilă etc.

Pentru aceasta, așa cum am menționat în alte ocazii, sunt utilizați polimeri derivați. Ca să nu mai vorbim de faptul că pentru finisaje profesionale procesul de ștanțare cu matrițele trebuie realizat în condițiile ideale de mediu și să se utilizeze matrițe de calitate. Există unele erori care ar trebui întotdeauna evitate, cum ar fi următoarele:

  • se formează înainte ca betonul să intre în procesul de întărire, deoarece acestea abia vor fi marcate.
  • se mulează atunci când este prea moale, deoarece plăcile se vor scufunda și textura pe care am vrut să o realizăm va fi deformată.
beton decorativ imprimat în Domnești, Ilfov

Pe de altă parte, există un număr mare de modele si șabloane pentru a obține efectul dorit din posibilitățile de imitare rustică, îmbătrânită, din lemn, piatră, pietriș, ardezie, ciment etc. În mod normal, puteți cere constructorului lucrării să realizeze o matriță specifică și personalizată, deși acest lucru poate crește prețul proiectului. Din acest motiv și datorită situației economice prin care trecem, este mai bine să alegem matrițele existente care vor fi cu siguranță pe gustul tău. Nu putem uita că matrițele sunt de obicei un element foarte delicat și destul de scump pe care companiile dedicate pardoselilor decorative îl păstrează cu mare grijă.

Cere pret fara compromisuri

Suna-ne la: (+40) 761 350 488 si cere pret gratis si fara nici un compromis.

3
tari in care lucram
14
persoane in echipa
17
ani de experienta

Contacteaza-ne

Contacteaza cu noi daca ai nevoie de mai multe informaii. Obtine un pret personalizat fara compromisuri.

Unde ne gasesti

Avem echipe disponibile in
toate marile orase din Romania.

Gaseste-ne si aici: