Întreținerea betonului sau cum sa menții betonul ca nou

Snagov - Ilfov

JOS

Snagov - Ilfov

Întreținerea betonului sau cum sa menții betonul ca nou

În orașe precum Snagov , puteți economisi o mulțime de bani mizând pe betonul tipărit atâta timp cât avem clar, atat caracterisiticile cat și întreținerea sa.

Betonul Amprentat este un material care poate fi utilizat atât in spatii publice, cât și in spatii particulare și care reprezintă aliatul perfect pentru finisarea în proiecte de urbanizare, piscine, cărări, parcuri, centre comerciale, străzi, garaje ... ..etc. Toate acestea datorită faptului că în prezent progresele tehnologice au permis ca betonului ștanțat să ofere o oportunitate decorativă niciodată gândită atât pentru interior cât și pentru exterior. Fără a uita durabilitatea excelentă și costurile reduse de întreținere. Din acest motiv, după cum v-ați imaginat, betonul imprimat este prezent în fiecare colț al orașului tau, la fel ca si in Snagov .

beton decorativ imprimat Snagov

Cel mai important lucru pentru întreținerea pavajului tipărit sau a betonului lustruit este că există anumite circumstanțe care îl fac să piardă lacul sau lacul adăugat. Acest lucru se datorează soarelui și căldura care pot determina să-și piardă tonalitatea și luciul original. Ceva care se întâmplă foarte frecvent la anumite periozi ale anului în orașe precum Snagov unde se pot atinge temperaturi considerabile pentru acest tip de material. Fără a uita că în timp, în special în zonele publice, se poate deteriora și din cauza trecerii continue a pietonilor. Cu toate acestea, avem avantajul că pavajul imprimat este un material foarte ușor de tratat și restaurat. Nu uitați că realizarea unui material foarte versatil avem posibilitatea de a îmbunătăți aspectul, dar fără a atinge forma originală.

În rest, pardoselile imprimate ale trotuarului nu prezintă inconveniente în întreținerea lor. Sunt pardoseli care, fiind fabricate din ciment, căruia i s-au adaugat pigmenți de calitate, au caracteristici in general superioare plăcilor de gresie, fiind extrem de rezistente la atacul de agenților acizi, grăsimi sau ulei. In ultimii ani, datorită mari dezvoltării a întăritorilor de impermeabilizare, betonul amprentat este mai atractiv și mai durabil. Toate acestea, așa cum am menționat in alte ocazii, fac din acesta un material foarte dorit, ținând cont de faptul că sunt o alternativă mult mai eficientă.

In comparație cu pardoseala convențională, betonul amprentat este ideal să se instaleze în zone pedepsite de trafic pietonal. Pe de altă parte, principala caracteristică a acestui material este aderenta. Așa cum am spus betonul amprentat are nevoie de o întreținerea redusă. Aceasta si alte caracteristici fac din acesta materialul preferat pentru toate tipurile de finisaje, atât pe podea, cât și pe pereți.

Iata si câteva sfaturi pentru a intretine betonul amprentat. Aplicați din când în când un tratament cu rășină pentru a îmbunătăți protecția împotriva uleiului, a grăsimii și a altor pete, ceea ce va restabili strălucirea inițială. Este foarte frecvent ca utilizarea sa să deterioreze pelicula de suprafață și luciul, dar aplicând rășinile este ușor să-și recapete splendoarea. Ambele sunt aplicate cu podeaua complet uscată, deoarece odată cu umiditatea pot apărea pete albe. Deși nu este nevoie să vă alarmați, dacă se respectă procedurile adecvate, deoarece rășina pe bază de apă tinde să pară albicioasă până când se usucă.

Există două produse utilizate pentru reînnoirea vopselei de pavaj , pe de o parte rășina pe bază de diluant și, pe de altă parte, rășina pe bază de apă. După cum puteți vedea, principala diferență între aceste produse este compoziția lor. Pe de o parte, rășina pe bază de diluant redă mai multă strălucire și duritate, dar este un material inflamabil și dăunător și, pe de altă parte, rășina pe bază de apă este capabilă să ofere mai multe proprietăți de etanșare, obține o strălucire aproape egală dar este mult mai sănătos.

Aceste rășini se aplică la temperaturi cuprinse între 5 ° și 35 °. Ar trebui aplicat în timpul zilei, deși se va evita alegerea zilelor în care temperatura ajunge la 40 °, așa cum se întâmplă vara. Pe de altă parte, nu ar trebui să aplicați straturi prea groase, deoarece produsul nu va adera bine.

beton decorativ imprimat Snagov

Cere pret fara compromisuri

Suna-ne la: (+40) 761 350 488 si cere pret gratis si fara nici un compromis.

3
tari in care lucram
14
persoane in echipa
17
ani de experienta

Contacteaza-ne

Contacteaza cu noi daca ai nevoie de mai multe informaii. Obtine un pret personalizat fara compromisuri.

Unde ne gasesti

Avem echipe disponibile in
toate marile orase din Romania.

Gaseste-ne si aici: