Modele si design de soluri din beton tiparit

Ciolpani - Ilfov

JOS

Ciolpani - Ilfov

Modele si design de soluri din beton tiparit

Suntem specializați în pavaje beton ștanțat și lucrăm în Ciolpani, Ilfov și împrejurimi. Facem tot felul de lucrări folosind beton ștanțat , beton amprentat , pereți verticali din beton ștanțat cu diverse finisaje și culori. Realizăm pavaje și podele decorative atât pentru interior cât și pentru exterior.

Beton tipărit Ciolpani, Ilfov

Pregătirea terenului:

Calitatea suprafeței unde se va turna betonul amprentat este un factor foarte important care afectează comportamentul și durabilitatea pavajului. În consecință, terenul va fi perfect nivelat și compactat. Pe lângă acestea, terenul trebuie să fie uscat în momentul turnări betonului .

Pregătirea betonului

Pentru a îmbunătăți calitățile betonului , se pot adăuga fibre de polipropilenă. Acest lucru va reduce micro-fisuri atunci când cimentul trage. Se amestecă în betoniera pentru a obține un amestec omogen.

Utilizarea și manipularea betonului

Se toarnă betonul și se nivelează. Se netezește suprafața betonului folosind o mistrie adecvată pentru a minimiza rugozitatea și pentru a permite aplicarea cu ușurință a matrițelor. Acest lucru îmbunătățește finisajul.

Aplicarea stanțării betonului amprentat

Se pune întăritorul și pigmenții pe deasupra încercând să se acopere complet șapa. Ambele componente se arunca pe deasupra pana absorb toată umezeala reziduală din beton , până când se schimbă tonul pigmentului.

Amprentarea betonului amprentat

Se aplica matrița cu atenție pe betonul proaspăt odată ce apa de la suprafață s-a absorbit. Matrița poate fi o matriță care se aplică progresiv sau, o plasă groasă cu găuri de forma dorită (pavaj, cărămidă, etc).

Spălarea și sigilarea pavajului

Odată ce lucrarea este terminată, suprafața betonului imprimat este spălată cu apă sub presiune. Odată ce suprafața este complet uscată, procedăm la aplicarea rășinii cu o rolă cu păr fin. În acest proces, lichidul trebuie împrăștiat cât mai mult posibil pentru a evita evita bălțile de rășină. Betonul imprimat este lăsat să se usuce timp de cel puțin 24 până la 48 de ore, în funcție de trafic și de condițiile meteorologice ale momentului.

Curățarea și întreținerea betonului imprimat

Pentru curățarea pavajelor din beton în spații exterioare, se recomandă resigilarea periodică cu rășină de finisare pentru pardoselile din beton.

Pentru zonele interioare cu pardoseală din beton imprimat, cerurile lichide pot fi folosite pentru întreținerea acestuia, la fel ca orice podea cu mozaic sau ciment.

Dacă aveți întrebări sau dacă aveți nevoie de o ofertă, sunați-ne.

Scări din beton tipărit Ciolpani, Ilfov

Avantajele pe care nu le știați despre betonul ștanțat

Betonul a devenit în ultimii 30 de ani un material esențial pentru umanitate. E greu de imaginat o lume fără beton astăzi! Mulți dintre locuitorii din Ciolpani, Ilfov unde am desfășurat diverse lucrări, cunosc în mod direct avantajele acestui material. Are multe caracteristici pe care poate nu le cunoașteți. Doriți să le cunoașteți?

Avantajele exclusive ale betonului ștanțat

Cu siguranță, până acum știi, câteva avantaje ale betonului ștanțat. Este un material ieftin, rapid de instalat, ușor de întreținut și durabil, care poate fi personalizat după dorință. Există mii de posibilități. Poate că acesta este motivul pentru care mulți dintre clienții noștri din Ciolpani, Ilfov au optat pentru această soluție. Este unul dintre materialele cele mai utilizate de arhitecți și designeri de interior.

  1. Betonul tipărit este unul dintre cele mai durabile materiale pe care le puteți găsi. Poate ajuta la reducerea impactului asupra mediului. În plus, este un material care continuă să evolueze și să inoveze. Noi tehnici de producție sunt utilizate din ce în ce mai mult, care respecta din ce în ce mai mult mediul și natura.
  2. Clădirile noi în care s-a utilizat beton ștanțat prezintă o izolare mai bună și acest lucru produce economii considerabile de energie. Mai presus de toate, este eficient în special pe fațade, unul dintre cele mai sensibile puncte din orice clădire. Am efectuat lucrări de izolare cu beton tipărit în mai multe case din orașul Ciolpani, Ilfov, cu rezultate foarte bune. Pentru aceasta folosim rășini de rezistență maximă, mortar și pigmenți. De asemenea, este foarte eficient ca izolator de pardoseală.
  3. Pe lângă conservarea energiei în cel mai eficient mod, utilizarea acestui tip de material promovează și reciclarea. Resturile de beton și beton imprimat se pot reutiliza. De asemenea, nu trebuie să uităm că prin utilizarea betonului tipărit pentru construcții economisim alte resurse care ar putea fi mai dăunătoare mediului.
beton decorativ tipărit în Ciolpani, Ilfov

În prezent, există o cerere din ce în ce mai mare de beton ștanțat atât pentru renovări, cât și pentru proiecte noi. In momentul de fata exista o mare varietate de soluții datorită combinației de texturi și culori. Din acest motiv, betonul ștanțat este utilizat în special în rampele de garaj, accesul la clădiri, reabilitarea curților sau a zonelor comune.

Cere pret fara compromisuri

Suna-ne la: (+40) 761 350 488 si cere pret gratis si fara nici un compromis.

3
tari in care lucram
14
persoane in echipa
17
ani de experienta

Contacteaza-ne

Contacteaza cu noi daca ai nevoie de mai multe informaii. Obtine un pret personalizat fara compromisuri.

Unde ne gasesti

Avem echipe disponibile in
toate marile orase din Romania.

Gaseste-ne si aici: