Principalele caracteristici ale betonului amprentat

Afumați - Ilfov

JOS

Afumați - Ilfov

Principalele caracteristici ale betonului amprentat

Există multe caracteristici care fac din betonul tipărit unul dintre cele mai utilizate materiale, precum prețul, durabilitatea, flexibilitatea și impermeabilitatea acestuia, printre altele. În aceste articole ne vom opri și vom detalia fiecare dintre principalele sale caracteristici si de ce betonul este utilizat pe scară largă în județul Ilfov în general și în Afumați în special.

Pentru început vom defini care sunt principalele caracteristici ale betonului ștanțat, și vom arata care este procesul de instalare a materialului menționat. Acestea sunt fazele procesului de instalare:

 1. Primul pas este împrăștierea și netezirea betonului proaspăt pe suprafața pe care am condiționat-o anterior (de obicei este plasată o plasă de oțel pentru a limita zona în care va fi turnat betonul tipărit). În prezent, sunt utilizate diferite instrumente, cum ar fi matrițe, lame de netezire, benzi ... etc., tot ceea ce poate fi utilizat pentru a realiza o nivelare perfectă.
 2. Al doilea pas este de a aplica pudra de culoare dorită.
 3. Al treilea pas este practic să Întinderea și stanțarea betonul atunci când acesta este în starea sa cea mai plastică.
 4. Așteptați aproximativ 72 de ore pentru a aplica rășina a cărei funcție va fi protejarea stratului de beton. Se aplică de obicei fie cu un trafalet, fie pur și simplu prin pulverizare.
beton decorativ imprimat

Având în vedere rezultatele sale bune, betonul ștanțat are toate avantajele betonului tradițional, dar adăugând un finisaj excepțional. De fapt, există numeroase teste efectuate în laboratoare care confirmă faptul că raportul calitate-preț al betonului tipărit este mai mult decât avantajos. Acestea sunt principalele sale caracteristici:

 • Calitatea acestuia va fi întotdeauna superioară oricărei plăci de ciment pe care doriți să o instalați.
 • Unul dintre materialele de construcție cel mai rezistent la orice atac de acid.
 • Nu permite grăsimilor sau uleiurilor să pătrundă în interior. Ceea ce îl va împiedica să se deterioreze.
 • Este foarte rezistent la schimbările bruște de temperatură. Ceva foarte important în Afumați și în tot împrejurul Bucureștiului unde se suferă mari oscilații termice în cursul anului.
 • Este foarte rezistent la razele UV.
 • Poate fi instalat într-o perioada de timp foarte scurta.
 • Este un material foarte rezistent, chiar dacă nu are grosimi mari. Este important de luat în considerare atunci când se utilizează în zone cu înălțime mică sau în clădiri. Dacă este instalat corect, poate dura mulți ani, spre deosebire de asfalt, nu se deformează în timp.
 • Costul său redus de execuție și întreținere. Este unul dintre cele mai ușoare materiale de manevrat și instalat datorită versatilității sale.
 • Există o mare posibilitate de desene, forme, texturi. Din acest motiv, în comune precum Afumați, Ilfov este unul dintre cele mai utilizate materiale. Cu aceasta, este posibil să se obțină finisaje cu aceeași forme ca si piatră, lemn, plăci ceramice etc. Nu uitați că puteți crea și un efect de relief în orice design pe care îl alegeți. Și există întotdeauna posibilitatea de a include finisaje lucioase sau aspre. Cu alte cuvinte, poate fi personalizat pe gustul clientului fără nici o excepție.
 • Arhitecții îl apreciază pentru calitățile sale mecanice extraordinare și flexibilitatea. Ceva care îl face prezent astăzi în aproape toate proiectele arhitecturale și urbane. Nu uitați că acest material va evita problemele clasice ale ruperii sau detașării plăcilor.
 • Ușor de curățat. Spre deosebire de alte materiale, betonul amprentat este foarte ușor de curățat. Mai presus de toate, avem avantajul că, datorită materialului de etanșare aplicat, nimic nu pătrunde.
beton decorativ imprimat

Cere pret fara compromisuri

Suna-ne la: (+40) 761 350 488 si cere pret gratis si fara nici un compromis.

3
tari in care lucram
14
persoane in echipa
17
ani de experienta

Contacteaza-ne

Contacteaza cu noi daca ai nevoie de mai multe informaii. Obtine un pret personalizat fara compromisuri.

Unde ne gasesti

Avem echipe disponibile in
toate marile orase din Romania.

Gaseste-ne si aici: