Reformarea pardoselii cu beton ștanțat

Gruiu - Ilfov

JOS

Gruiu - Ilfov

Reformarea pardoselii cu beton ștanțat

Betonul amprentat este unul dintre cele mai elegante si rezistente materiale,. Aceasta este o investiție bună. Am realizat multe lucrări de pavaj tipărit în interior în orașe precum Gruiu, Ilfov . Este cel mai bun aliat pentru a reforma podeaua.

Betonul stantat este un material ideal pentru o decorare moderna si minimalistă. Ae langa toate acestea, betonul amprentat are si alte caracteristici foarte funcționale. Este foarte rezistent și ieftin. Oferind posibilități variate la nivel de proiectare. A fost creat pentru a satisface nevoile tehnico-decorative specifice. Un material cu o grosime minimă necesar pentru a fi folosit în pereți, fațade etc. Poate fi folosit chiar și pentru a crea suprafețe la fel de funcționale ca si blaturile de bucătărie. Ideal pentru decorarea atât în ​​interior, cât și în exterior.

beton decorativ imprimat în Gruiu, Ilfov

De ce să alegeți betonul amprentat?

Cel mai funcțional aspect pe care îl oferă acest material este designul si rezistenta lui. Ideal pentru renovări, deoarece puteți lucra fără a genera resturi. Acesta este principalul motiv pentru care l-am folosit în unele reforme efectuate în Gruiu, Ilfov . Oferă aderență maximă la orice tip de suport, este rezistent la apă, astfel încât poate fi utilizat atât pe pereți, cât și pe pardoseala, pentru bucătării sau băi, oferind următoarele avantaje tehnice:

  • Pardoseala tipărită poate fi realizată cu un design personalizat
  • Ușor și rapid de aplicat.
  • Există un catalog mare de culori pentru a alege.
  • Foarte rezistent la utilizare și în timp.
  • Poate fi folosit și pe pereți.
  • Este 100% rezistent la apă.
  • Se poate folosi pentru a crea desene 3D.
  • Este ușor de întreținut. Poate fi curățat cu ușurință. Veți minimiza întreținerea în comparație cu alte materiale.
  • Poate funcționa ca un scut de protecție dacă este utilizat pe fațade.
beton decorativ imprimat în  Gruiu, Ilfov

Betonul stantat oferă și o textură foarte plăcută la atingere, atat în băi sau bucătării puteți opta pentru finisaje antiderapante. Acest aspect este foarte important atunci când alegem materialul cu care dorim să reformăm pardoseala. Mai presus de toate, pentru confortul pe care îl oferă.

Alte tipuri de materiale, cum ar fi covorul sau vinilul, pot fi, de asemenea, instalate pe orice suprafață fără a fi nevoie de lucru, dar nu oferă aceeași rezistența.

Cere pret fara compromisuri

Suna-ne la: (+40) 761 350 488 si cere pret gratis si fara nici un compromis.

3
tari in care lucram
14
persoane in echipa
17
ani de experienta

Contacteaza-ne

Contacteaza cu noi daca ai nevoie de mai multe informaii. Obtine un pret personalizat fara compromisuri.

Unde ne gasesti

Avem echipe disponibile in
toate marile orase din Romania.

Gaseste-ne si aici: