Cum se repară betonul ștanțat? Rășină pentru pardoseli

Brănești - Ilfov

JOS

Brănești - Ilfov

Cum se repară betonul ștanțat? Rășină pentru pardoseli

Deși betonul imprimat este unul dintre cele mai durabile materiale de-a lungul timpului, datorită acțiunii razelor ultraviolete, formării gheții și ploilor in general, acesta se poate deteriora. Din acest motiv, este important să îl reparați astfel încât să rămână în stare bună și să nu se deterioreze complet. Există anumite produse pentru a acoperi porii și a protejează în profunzime, pe lângă faptul ca îmbunătățesc aspectului suprafeței.

Cel mai potrivit produs pentru repararea pavajelor din beton ștanțat este rășina. La Brăneşti, Ilfov, am lucrat cu diferite tipuri de rășină, pentru a obține cel mai bun rezultat. Rășina este un polimer care protejează acest tip de material, deși îl puteți cumpăra doar magazine specializate. Există două tipuri de rășini care se folosesc la întreținerea betonului amprentat, pe baza de diluant sau rășina pe bază de apă. Oricare dintre aceste două tipuri poate lăsa finisaje bune, dar există anumite caracteristici care trebuie luate în considerare la alegerea acestuia.

beton decorativ imprimat în Brăneşti, Ilfov

Caracteristicile rășinii pe baza de diluant

  • Finisajele sale lasă o strălucire intensă
  • Este un tratament foarte de lungă durată. De obicei durează doi ani în condiții climatice normale.
  • Poate fi utilizat fără probleme dacă nu există pante pe suprafața de tratat

Caracteristicile rășinii pe bază de apă

  • Are mai puțină strălucire, dar este un produs mai eficient pentru etanșare în acest aspect.
  • Este un produs mai ieftin, dar mai puțin durabil decât cel anterior
  • Un produs mai simplu în momentul aplicării
  • Este un produs ideal pentru folosirea lui în zona piscinei

Ce trebuie făcut dacă podeaua de beton ștanțat și-a pierdut doar culoarea?

Culoarea betonului ștanțat tinde să se deterioreze cu mizeria care pătrunde în pori. Acest lucru face ca pigmenții să fie acoperiți. Ar trebui tratat cu rășină colorantă numai atunci când este cu adevărat deteriorat. Este mult mai bine să folosiți o culoare transparentă, deoarece vopseaua poate lăsa zone ne-uniforme și trebuind dat un alt strat de rășină. Experții sfătuiesc întotdeauna să se efectueze operațiuni de reparații respectând întotdeauna culoarea betonului ștanțat original.

Ultimele sfaturi despre rășină

Rășina este un material care nu acceptă prea multe straturi. Acest lucru face ca nu este recomandabil să-l utilizați prea des. Ideal ar fi să o faceți la fiecare doi ani și dacă este rășină pe baza de diluant la fiecare trei.

beton decorativ imprimat în Brăneşti, Ilfov

Înainte de a aplica rășina, suprafața trebuie să fie curată și uscată. Deci, trebuie să tratați podeaua înainte de a aplica rășina. Pentru a face acest lucru, trebuie să măturați și să curățați suprafața cu multă apă.

Evitați să lucrați cu acțiunea directă a soarelui, deoarece este mai bine să se usuce treptat pentru a obține fixarea corectă și să nu apară bule.

Rețineți că, într-o perioadă de 24 de ore, este important ca suprafața să nu se ude. Fiți conștienți de vremea nefavorabilă înainte de a începe să lucrați la un proiect de această dimensiune. Este important să urmați toate instrucțiunile, astfel încât rezultatele să fie cât mai optime posibil.

Cere pret fara compromisuri

Suna-ne la: (+40) 761 350 488 si cere pret gratis si fara nici un compromis.

3
tari in care lucram
14
persoane in echipa
17
ani de experienta

Contacteaza-ne

Contacteaza cu noi daca ai nevoie de mai multe informaii. Obtine un pret personalizat fara compromisuri.

Unde ne gasesti

Avem echipe disponibile in
toate marile orase din Romania.

Gaseste-ne si aici: