Cum se repară fisurile de beton ștanțat și alte deteriorări

Mogoșoaia - Ilfov

JOS

Mogoșoaia - Ilfov

Cum se repară fisurile de beton ștanțat și alte deteriorări

Deși betonul ștanțat este unul dintre cele mai rezistente materiale pe care le puteți găsi pe piață, trecerea timpului și mai ales acțiunea razelor UV poate provoca crăpături sau fisuri printre alte deteriorări, pe măsură ce vom vedea. Deși față de alte materiale de construcție, betonul stanțat este foarte versatil, repararea acestuia este foarte eficientă, lăsând suprafața la fel ca înainte. De fapt, am făcut multe lucrări în orașe și comune precum Mogoșoaia, Ilfov unde temperaturile sunt destul de ridicate vara și foarte scăzuta iarna. Cu toate acestea, ceea ce vă recomandăm cu adevărat este să încercați întotdeauna să mențineți atât podelele, cât și pereții de beton ștanțat într-o stare bună, deoarece puteți evita apariția porilor prin care se scurge apa de ploaie, care este cauza principală a crăpăturilor și a fisurilor.

Produsele pe care le-am folosit în lucrări de reparații pe pavajele și pereți din beton ștanțat în orașe si comune precum Mogoșoaia, Ilfov sunt următoarele:

  1. Polimerul pe bază de rășini termoplastice, aplicat pentru a oferi o protecție ridicată împotriva razelor UV. În același timp, oferă rezistență mecanică și ajută la restabilirea și menținerea strălucirii. Cu aceasta, putem recâștiga efectul permanent umed care s-a pierdut în timp.
  2. Betonul poate fi tratat și pe zone. Acest lucru este recomandat numai pentru podele sau suprafețe verticale care au zone mai uzate decât altele. Cu aceasta vom repara zona deteriorată și vom recupera culoarea, deși ceva mai artificială.
beton decorativ imprimat Mogoșoaia, Ilfov

Să nu uităm că înainte de a aplica rășina pe zonele de betonul imprimat, acesta trebuie să fie curat și uscat. Trebuie de asemenea sa evitați aplicarea rășinii cu acțiunea directă a soarelui. Dacă procesul de uscare este accelerat, nu vom realiza fixarea corectă și vor apărea fisuri sau rupturi. Lăsați-l să se usuce cel puțin 24 de ore și în acest timp nu se poate uda, trebuie luat în considerare umiditatea mediului, așa cum se întâmplă în anumite părți ale anului în orașe sau comune precum Mogoșoaia, Ilfov .

Alte moduri în care pot apărea fisuri sau fisuri atât în ​​pardoseli, cât și în pereții de beton ștanțat se pot datora unei așezări instabile. In acest caz betonul se poate deforma. Trebuie amintit că acest material este realizat în situ și o nivelare slaba poate produce fisuri. În acest caz, din păcate nu există nicio soluție în acest sens, așa că vă sfătuim să angajați întotdeauna companii de încredere și cu experiență. Mai ales de la acele companii care oferă un preț prea mic. Deoarece singura soluție posibilă care oferă toate garanțiile de calitate ar fi tăierea și ridicarea din nou a zonei de pavaj afectate. Și, mai presus de toate, oricât de de mult va grăbiți, nu trebuie făcuta lucrarea în zilele cu multă căldură extrema, mult vânt extrem sau când apar înghețuri.

Alte dintre cele mai frecvente probleme la betonul ștanțat sunt petele albe. Aceste pete albicioase sunt foarte neplăcute de privit, mai ales pe podele închise la culoare, maronii sau roșii. Aceste pete apar de obicei, deoarece nu există un strat de protecție bun și care să permite pătrunderea umezelii în pori, deși acestea dispar ușor cu o bună curățare. Cu toate acestea, există și alte tipuri de pete albe produse de depunerile de var sau sare, produse de apa de ploaie, fenomen care este evitat prin aplicarea întotdeauna a unui bun strat protector de rezistență. Aceste pete pot fi îndepărtate cu un acid, deși, dacă îl aplicăm prea concentrat, poate ataca betonul. Vă sfătuim că cel mai suav acid de utilizat este oțetul și că îl puteți aplica ușor cu o perie și apoi pur și simplu clătiți cu multă apă. Puteți repeta de mai multe ori dacă este necesar. Dacă sunt pete mai dificile, este recomandat sa cereți ajutorul unui profesional.

beton decorativ imprimat Mogoșoaia, Ilfov

Cere pret fara compromisuri

Suna-ne la: (+40) 761 350 488 si cere pret gratis si fara nici un compromis.

3
tari in care lucram
14
persoane in echipa
17
ani de experienta

Contacteaza-ne

Contacteaza cu noi daca ai nevoie de mai multe informaii. Obtine un pret personalizat fara compromisuri.

Unde ne gasesti

Avem echipe disponibile in
toate marile orase din Romania.

Gaseste-ne si aici: