Sfaturi de întreținere a betonului ștanțat

Copăceni - Ilfov

JOS

Copăceni - Ilfov

Sfaturi de întreținere a betonului ștanțat

Cheia pentru a vă asigura că pardoseala decorativă are beneficiile pe care le oferă pentru mult mai mult timp este întreținerea sa. Ceva despre care am vorbit multor clienți din orașe și comuni precum Copăceni, Ilfov. În acest articol, dorim să vă oferim sfaturi de întreținere pentru beton ștanțat , astfel încât să puteți începe să aveți grijă de suprafața livrată din primul minut.

Betonul tipărit poate fi utilizat pe toate tipurile de suprafețe, cum ar fi alei, piscine, parcuri, pardoseli de garaj, pardoseli interioare, pereți decorativi etc. Datorită durabilității, rezistenței și disponibilității sale pentru a crea tot felul de modele. Dar mai ales sunt recomandate în special pentru oferirea de proiecte la prețuri foarte accesibile. Dacă dorim, de asemenea, să menținem această investiție mult mai mult, va fi necesar să îndeplinim sarcini de întreținere.

beton decorativ imprimat în Copăceni, Ilfov

Pentru întreținerea betonului ștanțat este necesar să aveți aceste noțiuni de bază:

  • Pe suprafețele interioare ale pardoselilor decorative din beton amprentat: va trebui să curățați suprafața doar cu produsul de curățare recomandat de producător și de firma de instalare sau pur și simplu ștergeți-l cu o cârpă umedă în funcție de cantitatea de murdărie. Dar, mai presus de toate, zonele cele mai expuse tranzitului sunt cele care ar trebui cu adevărat întreținute pentru a evita uzura. Ceva care poate fi rezolvat în multe cazuri prin aplicarea de ceară care va funcționa ca un material de etanșare și va preveni zgârieturile, în special în casele cu copii și animale de companie.
  • Pe suprafețele exterioare: acestea trebuie, de asemenea, curățate în mod regulat și materiale aplicate pentru a-și extinde rezistența și durabilitatea, cum ar fi rășinile. Trebuie să fii puțin mai atent la întreținerea acestuia. De exemplu, în zonele în care zăpada poate acoperi suprafața betonului ștanțat , nu ar trebui folosite sare sau nisip pentru dezghețare.
  • Pe suprafețele modelate, astfel încât să nu-și piardă strălucirea prea curând, va fi necesar să aplicați un sigiliu care, în același timp, restabilește strălucirea. Urmați întotdeauna instrucțiunile instalatorului dvs. pentru a evita surprize neplăcute.
beton decorativ imprimat în anta Pola, Alicante

În general, orice instalator va recomanda aplicarea unui tratament cu rășină din când în când pentru a proteja suprafața cât mai mult posibil. În același timp, aceasta poate recâștiga strălucirea pierdută și suprafețele deteriorate. Există două tipuri de produse din rășină, pe de o parte rășină pe bază de diluant și, pe de altă parte, rășină pe bază de apă. Rășina pe diluant adaugă strălucire, dar este un material inflamabil și dăunător. Din acest motiv, se alege de obicei rășina de apă, care, deși nu oferă același nivel de strălucire, este un produs mai sănătos pentru mediul de finisare. Nu uitați înainte de a aplica acest produs, trebuie curățata mai întâi suprafața de praful și murdăria acumulata. Zona care trebuie reparata trebuie să fie foarte uscata înainte de aplicarea oricărui produs.

Cere pret fara compromisuri

Suna-ne la: (+40) 761 350 488 si cere pret gratis si fara nici un compromis.

3
tari in care lucram
14
persoane in echipa
17
ani de experienta

Contacteaza-ne

Contacteaza cu noi daca ai nevoie de mai multe informaii. Obtine un pret personalizat fara compromisuri.

Unde ne gasesti

Avem echipe disponibile in
toate marile orase din Romania.

Gaseste-ne si aici: