Tipuri de beton amprentat sau ștanțat

Buftea - Ilfov

JOS

Buftea - Ilfov

Tipuri de beton amprentat sau ștanțat

Deși mereu vorbim despre tipuri de beton ștanțat, ceea ce se schimbă cu adevărat este finisajul. În multe dintre lucrările pe care le-am făcut în orașe precum Buftea, Ilfov, am folosit o mare varietate de forme, matrite, texturi, culori etc. Nu trebuie să uităm însă că versatilitatea este cea mai remarcabilă caracteristică a acestui material.

Diferite tipuri de finisaj de beton ștanțat sau amprentat

Betonul tipărit poate reproduce orice material precum cărămida, lemn sau piatră ... fiind, de asemenea, mai economic și mai rezistent, oferind o calitate ridicată în orice tip de instalație. Textura, modelul și în cele din urmă culoarea sunt alese, adaptându-se la proiectul pe care trebuie sa îl desfășurăm. In concluzie, tipurile de beton ștanțat sau amprentat are o gama largă de posibilități estetice care si se poate gasi in multe alte locuri pe langa pavajul tradițional din beton ștanțat. In Buftea, Ilfov, am avut ocazia să lucrăm, și să demonstrăm acest lucru

beton decorativ imprimat în Buftea, Ilfov

Tipuri de finisaje pentru pereți sau podele decorative

Finisajul de beton ștanțat se referă la tipul texturi. Acestea sunt cele mai utilizate:

Beton amprentat natural uniform. Cea mai utilizată finisare a beton ștanțat este culoarea lui naturala. De fapt, este una dintre cele mai cerute în orașe precum Buftea, Ilfov. Dacă priviți cu atenție, data viitoare când mergeți pe stradă, veți putea vedea cu ușurință acest tip de finisaj. Este utilizat atât în ​​spații mari, terenuri sportive, grădini, trotuare, margini ale piscinei, rampe de garaj și chiar suprafețe interioare. Această ultimă opțiune este foarte apreciată de decoratorii de interior. Prezentarea acestui tip de beton amprentat poate fi diferită depinzand de adăugarea colorantului după sau înainte de turnarea betonului.

Betonul amprentat sau imprimat cu tratament acid

Oferă un tip de textură care este vizual mai bogat, pentru ca se obține o suprafață cu diferite nuanțe de culoare și umbre. Este una dintre tehnicile de beton ștanțat care oferă cele mai originale finisaje. În principiu, este folosit pentru a imita șapele vechi din pardoselile interioare. Acidul poate fi aplicat prin pulverizare și efectele dorite sunt ușor de realizat. În cele din urmă, se aplică un strat final de rășină pentru a-i oferi un finisaj stralucitor.

Beton dezactivat

Se realizează o textură care permite o gamă largă de posibilități. Acest tip de beton stantat reușește să imite o suprafață de piatră cu aspect rustic. Dar pe lângă aspectele sale estetice, acest tip de finisaj are o serie de avantaje. Este antiderapant, foarte durabil și tranzitabil. Pentru aceasta, se folosesc de obicei diferite tipuri de dezactivatoare și se utilizează mai ales în exterior. Pentru trotuare, cărări, margini ale piscinei, intrări ... etc.

beton decorativ imprimat în Buftea, Ilfov

Design individual, unic și personalizat

Betonul amprentat este un produs personalizat cu posibilități infinite. În mod normal, se aleg matrițele deja fabricate, pentru a reduce costuri de executare a lucrărilor. Dar cu toate acestea, in cazul in care clientul dorește, se pot comanda matrițe personalizate, deși aceasta implică o mică creștere a bugetului.

Cere pret fara compromisuri

Suna-ne la: (+40) 761 350 488 si cere pret gratis si fara nici un compromis.

3
tari in care lucram
14
persoane in echipa
17
ani de experienta

Contacteaza-ne

Contacteaza cu noi daca ai nevoie de mai multe informaii. Obtine un pret personalizat fara compromisuri.

Unde ne gasesti

Avem echipe disponibile in
toate marile orase din Romania.

Gaseste-ne si aici: