Tipuri de matrițe de beton ștanțat

1 Decembrie - Ilfov

JOS

1 Decembrie - Ilfov

Tipuri de matrițe de beton ștanțat

În proiectele desfășurate în orașe precum 1 Decembrie, Ilfov , au fost utilizate diferite matrițe care au dus la finisaje foarte bune. Vrem să dedicăm acest articol pentru a explica diferitele tipuri de finisaje care există în beton ștanțat .

Matrițele sunt instrumentele utilizate pentru imprimarea diferitelor forme. Aceste forme încearcă, după cum știm, să imite materialele care au fost întotdeauna utilizate în construcții. Din acest motiv, acestea sunt instrumente esențiale pentru a da formă și estetică pardoselii decorative amprentate continue. Fabricat cu poliuretan, un material cu suficientă flexibilitate pentru a imprima toate tipurile de finisaje cu beton ștanțat . De fapt, este materialul pe care l-am folosit pentru multe dintre proiectele derulate în 1 Decembrie, Ilfov. Cu toate acestea, pentru a ne apropia și mai mult de toate noțiunile de bază referitoare la matrițele de beton amprentat trebuie să îi cunoaștem principalele caracteristici:

beton decorativ imprimat în 1 Decembrie, Ilfov

Începând mai întâi că matrița trebuie să aibă o serie de caracteristici, astfel încât să existe uniunea perfectă și să poată fi manevrate cu ușurință.

  1. Matrițele, numite și șablon, trebuie să fie realizate dintr-un material semi-flexibil pentru a facilita dezlipirea. Acestea trebuie să fie suficient de puternice pentru a preveni deschiderea lor în timpul construcției, stricând toată munca realizată.
  2. Trebuie utilizat cu lichid de degajare, astfel încât să nu se lipească de mortar și să fie imposibil să lucrați cu ele în beton ștanțat . Amintiți-vă că timpul nostru este foarte limitat și că trebuie să lucrăm rapid înainte ca mortarul să se usuce. Așadar, astfel de materiale vor face acest lucru mult mai ușor pentru noi.
  3. Există diferite tipuri de matrițe atât pentru aplicații verticale cât și orizontale. Este important să se utilizeze cea mai potrivită în funcție de poziția suprafeței de tratat pentru a obține rezultate bune. Nu uitați că pe măsură ce complexitatea texturii crește, cu atât va avea mai multe detalii matrița și va fi nevoie de mai multă grijă pentru ca rezultatele să fie perfecte.
  4. Trebuie să fie de calitate. Matrițele trebuie să aibă o grosime suficientă și calitatea materialului fabricat astfel încât să poată facilita sarcina de a modela betonul amprentat Rezultatele optime la acest tip de lucrări sunt cruciale mai ales atunci când modificările pot fi practic imposibile .
beton decorativ imprimat în 1 Decembrie, Ilfov

Cum se utilizează matrițele pentru beton ștanțat:

Din fericire, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la această chestiune dacă o lăsați pe seama profesioniștilor. Cu toate acestea, este întotdeauna bine să aveți o idee ușoară despre tot, astfel încât să puteți recunoaște o treabă bine făcută. În majoritatea proiectelor noastre desfășurate în 1 Decembrie, Ilfov , clientul însuși, întotdeauna din pură curiozitate, a văzut cum angajații noștri au dat în sfârșit formă proiectului său. Fără îndoială, urmând o serie de instrucțiuni.

Cere pret fara compromisuri

Suna-ne la: (+40) 761 350 488 si cere pret gratis si fara nici un compromis.

3
tari in care lucram
14
persoane in echipa
17
ani de experienta

Contacteaza-ne

Contacteaza cu noi daca ai nevoie de mai multe informaii. Obtine un pret personalizat fara compromisuri.

Unde ne gasesti

Avem echipe disponibile in
toate marile orase din Romania.

Gaseste-ne si aici: